consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mi-am vazut sotul inselandu-ma la serviciu cu o angajata de acolo. Zice ca nu isi va parasi familia, dar ca nu are ce sa faca pentru ca ii aduce clienti.

Terapeuti.ro 7:23am Sep 12
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua. Sunt casatorita de 15ani şi avem 2 copii. Acum 2 zile mi-am vazut sotul ışelandu-ma prin camera de la servici Cu o lucratoare de acolo. A doua zi cand a venit de la servici l-am ıntrebat de Ce A facut acest lucru . Zice ca trebuie sa o tina Cu el pentru ca ıi caştiga bani daca ea pleaca nu mai gaseşte o asemenea persoana . Ce sa fac? Zice ca el nu işi va parasi familia pe care ne iubeşte la nebunie dar ca nu are Ce sa faca pentru ca ii aduce clienti el fiind patron la o firma. Se teme ca ın locul ei nu mai gaseşte pe altcineva. Zice ca sa pierdem totul sau sa acept . Ce sa fac ? Va rog din suflet ajutati-ma

Botezat-Antonescu Radu 7:44am Sep 12
nu putem alege in locul Dvs…. in asemenea situatii solutia se cauta in cuplu. Daca nu sunteti de acord cu aceasta situatie… nu va poate obliga nimeni sa continuati…

Mihaela Comisel 8:00am Sep 12
Daca sustine ca va iubeste “la nebunie” si ca nu vrea sa-si paraseasca familia, negociati cu el pentru o terapie de cuplu ca sa vedeti unde s-au produs fisurile, in felul acesta poate va salvati casnicia. Pe de alta parte, nu este nevoie sa tii un angajat care “sa-ti aduca bani” si de neanlocuit practicand adulterul! Oare se justifica ca unul sa fie “si cu sacii in caruta si cu sufletul in rai!” si celalat cu ochii in batista?

Laura Virlar 9:08am Sep 12
Daca era vorba de un barbat care folosea afacerii si cu care dumneavoastra ati fi avut o relatie, si sotul aflat in aceasta situatie ar fi inteles si acceptat. Sau nu?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile