Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotia mi-a spus ca ea nu poate sa aiba orgasm decat daca se gandeste ca eu sunt un rege si ea, amanta mea. Mai spune totusi ca eu, in persoana regelui, i-am dat voie sa se casatoreasca cu altul, dar care sunt tot eu. Sincer, nu inteleg de ce trebuie sa se gandeasca la ceva atat timp cat suntem amandoi acolo?

Terapeuti.ro 8:44am Dec 5
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua ma numesc Bogdan si am o intrebare legata de viata sexuala a mea si a sotiei. Sotia mi a spus ca ea nu poate sa isi dea drumul decat daca in timpul actului sexual se gandeste ca eu sunt un rege si ea este amanta mea. Mai spune totusi ca eu in persoana regelui i am data voie sa se casatoreasca cu altul dar care sunt tot eu. Sincer nu inteleg de ce trebuie sa se gandeasca la ceva atata timp cat suntem amandoi acolo ?


Botezat-Antonescu Radu 8:55am Dec 5
eu va incurajez sa discutati aceasta fantezie a iei, sa aflati impreuna de unde vine, ce simbolizeaza, ce reprezinta pt ea, etc.. Majoritatea oamenilor au cel putin o fantezie sexuala care ii elibereaza complet si binenteles ca si-o pastreaza. Atata timp cat nu ii afecteaza viata ‘din afara patului’ ramane doar o fantezie. Daca nu va simtiti confortabil ar fi bine sa ii comunicati si sa gasiti totusi o cale de mijloc. Binenteles ca puteti discuta in cuplu cu un sexolog despre acest aspect. Succes!

Tiberiu See 10:09am Dec 5
Bună ziua. Aceste fantezii fără de care viața sexuală nu poate fi împlinită se numesc perversiuni. Perversiunile sunt rodul unor mici probleme în dezvoltare. Dacă întrebați cum poate rezolva soția acea problemă sexuală, eu o sfătuiesc să meargă la terapeut, însă atâta timp cât pe dumneavoastră și pe ea nu vă deranjează acest lucru, totul este bine.
Cu stimă,
psih. Tiberiu Seeberger

Marius Dumitrescu 7:03pm Dec 5
Jung avea un prieten care spunea ca nu viseaza nici o data si a concluzionat ca in asemenea cazuri este mult mai bine sa nu incercci nici un fel de terapie….


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita