Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm fantezii coprofilice, scatofilice. Ce se intampla cu mine? Este masochism, depreciere de sine, ceva din copilarie?

Terapeuti.ro 7:44am Feb 22
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

-Vreau sa va instiintez ca ce vreau sa intreb acum ,nu este ceva placut la majoritatea deci rog nu cititi acest mesaj daca mancati.
-De ani de zile am fantezii coprofilice,scatofilice sau cum se mai numesc,cu fete plus ma excita daca o fata are flatulente si o face in fata mea,nu pot pune obiectul biodegradabil in gura dar ajunge sa il miros sa sa il faca pe penisul meu in erectie sau pe trupul gol,nu sunt dependent de aceasta fantezie ,nu am incercat inca cu nici o fata si ma feresc sa spun asa ceva la fete ca ,va dati seama si sa nu aibe prejudecati fata de sex ,face pasi distanta de mine.
-Ce se intampla cu mine?Este masochism?Depreciere de sine?Ceva din copilarie?
O revolutie fata de societate?…


Botezat-Antonescu Radu 7:59am Feb 22
in general exista o legatura intre copilaria timpurie si coprofilie insa va sugerez sa explorati cu un sexolog. Acest gen de tema necesita timp si indrumare profesionala. Succes!

Cristina Anghel 8:14am Feb 22
Un subiect delicat, avand in vedere ca nu este o practica impartasita de multe persoane. Si eu va sfatuiesc sa cautati un specialist, un psihoterapeut. Cu ajutorul lui explorati evenimentele din trecutul dvs., din copilarie. E posibila intelegerea/gestionarea si schimbarea acestor preferinte, mai ales daca ele va deranjeaza si jeneaza. Mult succes!

Clau Anki 11:05am Feb 22
Si sexualitatea si defecatia sunt fenomene umane. Ele sunt subiecte tabu; combinatia lor e si mai tabu. Societatea ar respinge astfel de atitudini, desi fiecare dintre noi le practicam din necesitate, dar separat. Vorbiti cu un psihosexolog aceste aspecte si veti invata sa nu va autoetichetati. Daca incercati sa scaptai de aceasta problema, prin evitare, se poate transforma in obsesie si ea va va lovi mai virulent. Solutia e sa vorbiti despre asta si sa va permiteti sa o ganditi sau imagianti pana la capat, intr-un mediu safe, cu un psihosexolog. Mult succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed