consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 24 de ani, sunt inca virgina, nu am prieteni, locuiesc cu parintii si nu am job. Simt ca nu ma descurc, oriunde am lucrat, nu am reusit.

Terapeuti.ro 9:01am Dec 28
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Pe scurt situatia mea sta in felul urmator:am 24 de ani,virgina inca,fare nici un prieten(nici partener de viata,iubit,nici prieteni,amici im general),locuiesc inca cu parintii mei(mama mea),nu am un job(am terminat liceul acum 4 ani si de atunci nu am resit sa ma “adun”).
Prieteni(iubiti) am avut cativa dar nu de calitate(unul a ajuns la puscarie spre exemplu) si asta ma facut sa nu mai am aproape deloc incredere in fiinta numita barbat.(in primul rand neincrederea in sexul opus se datoreaza tatalui meu-ai mei sunt divortati din 2004 si cred ca ajunge sa spun ca bautura,infidelitatea(evident din partea tatalui) dar si prea marea implicare a suroriilor lui in viata de gamilie au dus la acest rezultat.
Prietenii(amicii) stau la oras-ne despart cativa km buni.
Si,nu am neaparat genul ala de prieteni cu care imparti binele si raul,ci doar…amici.
Nu pot si nu vreau sa ma mut la oras intr-o chirie cu locatarii(am experimentat!) si nici cu alti chiriasi(nu impartind aceeasi camera cel putin-si asta am trait).Nu stiu insa daca imi voi permite sa traiesc asa cum vreau.
Simpt ca nu ma descurc la nimic,am muncit o vreme ca lucrator comercial-nu m-am descurcat,vanzator-nu m-am descurcat …oriunde am lucrat,si in orce domeniu nu am reusit.Ce e de facut?Va multumesc anticipat pt.raspunsuri.


Botezat-Antonescu Radu 9:04am Dec 28
exista consilieri vocationali care te pot ajuta sa iti gasesti orientarea profesionala si care te pot sfatui mai mult (o cautare pe Google te poate lamuri). Succes!

Pascu Viorica 6:08pm Dec 28
curaj si mai incearca activitati/ locuri de munca la care te pricepi: de exemplu la bucatarie, sau activitati la care te pricepi! Ai terminat totusi liceul, deci ai anumite aptitudini; poate ca nu ai tu suficienta incredere in tine! Incearca sa iei legatura cu anumite fundatii umanitare din apropierea localitatii tale (care de multe ori au personal specializat: psiholog, asistent social) si poate te ajuta ei intr-un fel! Nu dispera, in viata exista solutii si oameni buni! Curaj si succes!

Alexandra Anamaria 9:50am Jan 5
Am 14 ani. Nu stiu de ce ma bag, dar vroiam doar sa iti spun ca fiecare om are cate un hobby sau un talent ascuns. Descopera-l pe al tau si astfel iti poti gasi un bun serviciu. 😊


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile