Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 21 de ani. In familia mea vedeam in fiecare zi certuri, batai si tentative de omor si din cauza asta nu am avut curajul sa le zic ca la varsta de 7 ani am fost violata de 3 ori, de frica sa nu ma critice sau sa ma bata. De la ultimul loc de munca mi-am dat demisia de frica fostului meu prieten care ma ameninta ca va veni si ma va omoare.

Terapeuti.ro 9:51am Mar 22
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua. Am 21 de ani si sunt din galati. Am probleme cu increderea in oameni. Poate sa fie din fam mea deoarece vedeam in fiecare zi certuri, batai si tentative de omor si din cauza asta nu am avut curajul sa le zic ca la varsta de 7 ani am fost violata de 3 ori de frica sa nu ma critice sau sa ma bata. De la 7 ani si pana la ora actuala nu imi pot sterge imaginile din cap. De multe ori am vrut sa ma sinucid dar ma oprit gandul ca am doi frati. Rad si glumesc cu oamenii dar ma simt murdara si cat ar incerca cineva sa fiu fericita nu pot. In fiecare zi ma gandesc la viata mea si imi vin ganduri murdare. Am ptrieteni dar nu am incredere in ei. Am avut un loc de munca dar mi-am dat demisia de frica fostului meu prieten ca ma ameninta ca va veni si ma va omora.


Botezat-Antonescu Radu 10:01am Mar 22
imi este inimaginabila suferinta prin care trebuie sa fi trecut si prin care treci inca. Te rog fa-ti curaj si discuta cu un psihoterapeut despre ce ti s-a intamplat (trebuie sa gasesti unul in Galati in care sa poti avea suficienta incredere incat sa ii vorbesti despre trauma ta). Cu cat tii in tine mai mult cu atat explozia o sa fie mai mare. Rupe tacerea chiar si in fata familiei si a autoritatilor. Curaj!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18797 raspunsuri primite pentru 3970 intrebari
(in categoria actuala: 1125 raspunsuri primite pentru 233 intrebari)