Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am constiinta incarcata si simt ca innebunesc… Sunt casatorita de cateva luni, dar i-am zis unui fost prieten ca mi-e dor de el… Mi-e frica sa nu afle sotul, pentru ca nu as vrea sa il pierd.

Terapeuti.ro 7:52am Apr 30
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Am constiinta încărcată si simt ca înnebunesc.sunt căsătorită de câteva luni.pe soțul meu l am cunoscut pe vremea cand aveam o relație cu un prieten de al lui.acum a reapărut fostul pr si am avut câteva discuții pe internet in care ii pov de viata mea si ii ziceam ca mi e dor de el…acum el mi a zis sa rupem leg ca nu duce nicăieri pov noastră.mi e frica sa nu afle soțul pt ca nu as vrea sa il pierd,e un Soț minunat,e bun cu mine dar parca nu e scânteia aia între noi,plus ca avem probleme de comunicare… Ajutati ma cu un sfat va rog,fostul i a pov unui pr de al lui de noi (l am întrebat cui i a pov si a zis ca are incred in el)dar problema e ca toți de acolo sunt prieteni …adică si cu soțul si mi e frica sa nu afle…daca afla ce ii zic?ar avea dovezi Conversațiile…si nu as avea cum sa neg


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:28am Apr 30
eu va sugerez sa discutati cu sotul direct… asa ar fi cel mai ‘corect’. Puteti incerca si varianta de dezvoltare a comunicarii cu sotul asistati de un consilier de cuplu. A avea sentimente pt un fost partener mi se pare ceva natural, mai ales daca acea relatia nu a fost terminata ‘cum trebuie’. Din ce inteleg ati discutat despre sentimentele fata de acel barbat… nu v-ati culcat cu el. Daca doriti sa functioneze mariajul actual atunci va sugerez sa incheiati acea veche relatie. Succes!

Mihaela Munteanu 1:09pm Apr 30
Va recomand terapie de cuplu dumneavoastra si sotului.

Elena Radulescu 5:47pm Apr 30
Trebuia sa te asiguri inainte de asta nu? Dak tot ai fost cu el trebuia sa il cunosti indeajuns sa stii ce va face. I-ai incantat orgoliul de barbat prin destainuire si k l-ai cautat


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita