Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Acum cateva saptamani prietenul meu mi-a spus ca nu ii e bine si peste cateva zile a hotarat sa se mute si sa ne despartim. Acum imi spune ca ii e dor de mine, dar eu cred ca vrea sa fie cu mine in aceeasi masura in care vrea sa aiba independenta si sa faca absolut tot ce vrea, fara sa dea explicatii.

Terapeuti.ro 7:39am May 21
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna, am 22 de ani si am fost intr-o relatie de 2 ani jumate, iar de 2 ani locuiesc impreuna cu prietenul meu. Acum cateva saptamani, el mi-a spus ca nu ii e bine si peste cateva zile a hotarat sa se mute si sa ne despartim, pe motiv ca nu vrea sa ma raneasca si sa imi faca rau. Acum imi spune ca ii e dor de mine, dar eu cred ca vrea sa fie cu mine in aceeasi masura in care vrea sa aiba independenta si sa faca absolut tot ce vrea, fara sa dea explicatii. Multa lume mi-a zis sa nu ii mai dau niciun semn, astfel el isi va da seama ca eu nu sunt disponibila oricand si se va intoarce la mine…eu imi doresc sa isi dea seama ca regreta si ca vrea sa fim din nou impreuna. Cum pot face asta cat mai repede posibil?


Doina Zamfirescu 7:46am May 21
Depinde ce doriti de la relatie. Daca nu discutati despre acest lucru si reincepeti relatia este posibil sa ajungeti in acelasi punct ca acum. Dvs. nu il puteti face pe el sa isi dea seama ca regreta ci puteti doar sa stiti ce anume doriti dvs. si sa discutati cu el despre asta, satbilind niste limite.

Fanache A. Remus 8:01am May 21
Ar trebui sa porti o discutie cu el, sa vezi ce anume il nemultumeste legat de tine si de relatia avuta, ce asteptari are si ce nemultumiri. Discutia se poarta in 2, asta inseamna ca si tu va trebui sa fi sincera cu el si sa ii spui ce nu iti place si ce asteptari ai. Dupa asta, vedeti daca asteptarile voastre legate de relatie coincid si sunteti dispusi amandoi sa faceti eforturi pentru a face relatia sa mearga sa va mai dati o sansa. Daca insa vezi ca vrea altceva, prefera sa fie independent si pe tine sa te tina doar cand are nevoie de tine, atunci ar trebui sa termini relatia si sa incerci sa te ocupi mai mult de viata ta si de tine. Fi sincera cu tine si cu el, si daca si el e sincer, sper ca problema voastra sa se rezolve.

Daniela-Monica Guzu 5:12pm May 26
Vad ca lumea si mintea ta spun multe. Dar sufletul tau ce zice? Ai o discutie sincera cu iubitul tau, cauta sa nu acuzi sau critici, spune doar ceea ce simti. Aflati ce va doriti de la relatie. Uneori, barbatilor le este mai greu sa gaseasca un echilibru intre independenta masculina si o relatie stabila. :) )))) SUCCES!!!!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita