consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sufar de atacuri de panica si ce ma sperie cel mai mult sunt valurile de caldura-fierbinteala, am inteles ca se accelereaza metabolismul. Ma sperie caldura puternica la frica.

Terapeuti.ro 7:39am Mar 8
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua! Sufar de atac de panica si ce ma sperie cel mai mult este valurile de caldura-infierbanteala , am inteles ca se accelereaza metabolismul si sunt arderi , se infierbanta sangele ? simti ca iei foc, ca ti se face rau de caldura , daca e cald afara sau esti prea imbracat ce se intampla ? Ma sperie caldura puternica la frica, stres puternic , nu inteleg cum se incalzeste sangele sau ce fenomen se intampla si asta ma sperie , multumesc tare mult .


Doina Zamfirescu 7:56am Mar 8
Ati discutat despre aceste lucruri cu un terapeut? Va recomand sa faceti acest demers pentru a intelege ce se intampla in organismul dvs. in timpul acestor atacuri de panica. Si nu in ultimul rand cum sa iesiti din aceasta situatie.

Botezat-Antonescu Radu 7:59am Mar 8
explorati terapeutic (si psihiatric daca nu o faceti deja) starea de anxietate si atacurile de panica. Nu se intampla nimic cu sangele atunci cand simtiti acele calduri… nu sunteti in pericol din acest punct de vedere. Curaj!

Ilius-Olariu Ana-Maria 9:14am Mar 8
Atacul de panica este punctul maxim la care se poate ajunge. E o stare de alerta pe care organismul tau o resimte anormal si trebuie aflat de ce. Pot fi cauze biologice, gen carente de vitamine, Ca si minerale, un fond de stres acumulat sau o trauma de care nu esti constienta. Dar daca ai trait deja aceasta experienta a atacului de panica ai putut observa ca nu ai luat foc si nu se moare din asta. E vorba si de ganduri care amplifica emotiile, motive de care nu esti constienta, plus ca nu stii gestiona problema. Poti explora toate acestea impreuna cu un terapeut si afla solutia optima pentru tine. Terapia cognitiv-comportamentala este foarte eficienta pentru tratamentul anxietatii. Va ajuta si sa intelegeti mecanismul de producere al atacului si cum puteti regla/controla situatia neplacuta. M-as bucura sa aflu despre dvs. dupa ce treceti prin terapie. Succes, se poate!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed