Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o tulburare obsesiv-compulsiva (eu as zice cu elemente psihotice) si vreau sa va intreb se mai poate vindeca sau daca poate da in schizofrenie?

Terapeuti.ro 6:40am Aug 17
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua.Momentan am o tulburare obsesiva compulsiva mai grava(as zice eu cu elemente psihotice) si vreau sa va intreb se mai poate vindeca acest TOC?Sau si mai rau,poate da in schizofrenie?
TOC-ul foarte foarte accentuat(cu multe obsesii si compulsii) poate da in ceva mai rau ,definitiv?SI atunci ce e de facut?Mi-e frica sincer.Cum as putea lupta sa nu dau in schizo?
Astept raspunsul dvs si sfaturile dvs.
Sanatate.


Botezat-Antonescu Radu 6:43am Aug 17
eu nu am inteles daca acest diagnostic este al dvs. sau este dat de medic… in al doilea rand, de ce nu discutati direct cu medicul psihiatru?

Cristina Anghel 6:54am Aug 17
Eu cred ca faptul ca aveti constienta bolii este un mare atu. Ce varsta aveti? Sincer, nu cred ca la dvs se va transforma in schizo. Urmati o terapie (care va fi de lunga durata) pt a scapa de compulsii. Pt ep. psihotice va va da psihiatrul medicamente. Va tin pumnii, am un sentiment bun in privinta evolutiei dvs.!

Doina Zamfirescu 7:32am Aug 17
Daca aveti un diagnostic pus de un medic psihiatru discutati cu acesta temerile dvs. Va poate explica mult mai bine avand in vedere ca probabil cunoaste mai multe detalii din viata dvs. In paralel va recomand sa urmati o terapie.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita