consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotia mea tocmai ce a plecat pentru a nu stiu cata oara… Avem 23 de ani de casnicie. Acum 3 ani a avut o relatie in Italia. A chemat-o si pe fiica cea mare sa ii cunoasca amantul. Problema mea e ca o iubesc…

Terapeuti.ro 8:19am Nov 1
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:buna. sunt mark si am probleme in casnicie…sotia mea tocmai ce a plecat pentru a nustiu cata oara problema e ca locuim in anglia si ea a plpecat in romania…avem 23 de ani de casnicie si un ultimul timp m-a daramat rau sotia. in urma cu 3 ani a avut o relatie in italia deci nu din auzite pana si pe fica mea cea mare a chemato sa-i cunoasca amantul. problema mea e ca o iubesc dar nici nu mai vreau sa trec prin acele momente. simt un gol imens cand ea e polecata si nu stiu cum sa fac fata. va multumesc.


Botezat-Antonescu Radu 8:50am Nov 1
poate este momentul sa incheiati aceasta relatie daunatoare. Inteleg ca va este greu sa stati fara ea insa pare ca ea nu mai este interesata de mult timp de aceasta relatie.

Gianina Viditchi Csapo 9:18pm Nov 1
Decizia de a continua sau nu e doar a dumneavoastră. Dar pentru a-i face față sunt mai multe metode.
Una ar fi să umpleți acel gol cu activități care vă fac placere. Alta metodă ar fi să apelati la ajutor. Există multe persoane dispuse să ajute (consilieri, psihologi, psihoterapeuti) care lucrează și online și gratis ( de obicei prima ședință).Dumneavoastră sunteti un om cu multe calități. Plecarea soției nu schimbă asta.Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile