consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am 17 ani, iar prietenul meu se da baiatul bun in fata tuturor, iar cand suntem impreuna este foarte violent. Am cosmaruri ca ma omoara, imi este frica sa merg singura sau sa stau singura in casa…

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună eu am 17 ani… De 2 ani sunt împreună cu un băiat,care din păcate nu este cum credeam,el in faţa tuturor se dă băiatul bun, dar De fapt nu este asa,problema este ca de cand suntem împreună este foarte violent, am fost nevoită să plec în alta ţară ,eu nu am spus nimănui asta , de când sunt plecată am coșmaruri,ca ma omoară nu pot dormii,uneori in somn ma aud cum respir si ma trezesc brusc pentru ca am impresia ca este aici, imi este frica sa merg singura,sau sa stau singura in casa, si desi eu sunt aici ,nu ma pot despărții de el ,imi este teama de ce s-ar putea întâmpla,nu m.am despărțit de el deoarece eu locuiam singura părinții mei erau plecați dar venea in fiecare zi o femeie la mine, si imi era frica sa ii spun ca nu mai vreau sa fiu cu el….. ce pot face?

Botezat-Antonescu Radu
Botezat-Antonescu Radu nu mai tine secret aceasta suferinta a ta din simplul motiv ca ii dai putere asupra ta. Vorbeste cu cat mai multa lume despre ce ti se intampla, chiar si cu politia, insa avand in vedere ca esti inca minora, vorbeste in primul rand cu parintii tai! Nu mai ramane o victima! Curaj, se poate!
Cristina Tacaciu
Cristina Tacaciu Niciodata sa nu acuzam victima de intentiile si actiunile abuzatorului,!!!! Trebuie sa vorbesti cu parintii tai, sa te ajute si sa te protejze. Nu se poate sa continui in relatia asta care iti provoaca atata stres. Parintii tai sunt cei mai importanti, contacteaza pe cineva din familie si povesteste-i despre aceste probleme.


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed