Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 17 ani si iubesc o persoana de aproape doi ani. Din pacate, voind sa il modelez putin, m-a modelat el asa cum si-a dorit…

Terapeuti RO 8:27am Jan 19
Mesaj:
Bună ziua! Am nevoie de un sfat din partea unui specialist şi sper să mă puteți ajuta. Am 17 ani, sunt o fire sensibila,dar şi vulcanică atunci când cineva profită neîncetat de bunătatea mea. Iubesc o persoană de un an,aproape doi. Am crescut în această perioadă alături de el. Este o persoană încăpățânată şi mi-am dat silința mereu pt a lăsa de la mine, dar din păcate, vrând să îl modelez puțin,m-a modelat el aşa cum şi-a dorit,eu fiind o persoana flexibilă în fața persoanelor dragi mie. De catva timp, ne certam aproape zilnic, iar atunci când îmi greşeşte cu ceva, se bazeză mereu pe faptul că tot eu ajung să îl sun si să iert. Spre nefericirea mea, imi pretinde sa nu fac/zic lucruri pe care el in schimb,le face/le spune. Atunci când ne este bine,simt că îi sunt dragă,dar daca scot un cuvânt gresit in urmatoarele 5 minute,parcă este o alta persoană. Faptul că imi spune lucruri urâte şi se comporta urât atunci când suntem certați,iar eu când spun ceva minuscul îmi sare pur şi simplu în cap si este foarte deranjat, pot spune ca mi-a distrus puțin psihicul. În urma cu o saaptamana am observat că fiind certați s-a detaşat de mine,iar eu în tot acel timp am încercat să-i explic că îmi face rău. Îl iubesc şi îmi este greu să despart drumurile noastre şi încerc mereu să fac eu ce pot,dar el în schimb,simt că nu mă mai prețuieştse la fel de mult.. din cauza certurilor sunt foarte slăbită şi confuză. Mi-ar prinde bine un sfat din partea dumneavostră. Vă mulțumesc mult.–

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:08am Jan 19
ce mi se pare mie este ca nu ai reusit sa intelegi prea bine (in profunzime) cum esti tu in aceasta relatie. Mergi la psihologul scolii… sau gaseste un psihoterapeut (impreuna cu parintii) si discuta mai pe larg toate aceste sentimente pe care le ai. Se poate, succes!

Luminita Carmina Codrescu 9:36am Jan 19
buna, intr-o relatie, fiecare trebuie sa il inteleaga pe celalalt, fara sa se neglija pe sine. La aceasta varsta frageda, identitatea ta este in formare si ai nevoie de modele pe care sa le urmezi si sa te dezvolti. O relatie toxica nu face decat sa iti inabuse propria personalitate si cum spui, sa te faca sa devii “slabita si confuza”. Ai nevoie sa te pui pe picioare, sa te cunosti, sa cresti, sa inveti. Iubirea si restul vor veni la timpul lor, cand vei fi cristalizata intr=o forma frumoasa. Psihoterapia ajuta :)

Adrian Isacianu 12:07pm Jan 19
Tulburatoarea si periculoasa frumusete a varstei pe care o ai. Nu lasa magia acestor ani sa se risipeasca. Discuta cu mama ta, discuta cu diriginta, discuta cu psihologul din scoala, cu o profesoara in care ai incredere, chiar si cu directoarea scolii…daca nu gasesti solutiile optime poti apela si la un psihoterapeut sau…la alte activitati care sa-ti umple timpul si gandirea si care sa te ajute sa evoluezi. Succes!

Emanuel Prichici 7:13pm Jan 20
dar ce iubesti la el? compenseaza plusurile minusurile? nimeni nu e perfect. daca-l suporti asa cum e stai cu el altfel stii ce ai de facut si singura. ori ori.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed