Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 22 de ani si am terminat facultatea. Uneori imi doresc sa dorm la prietenul meu sau sa ramana el la mine, dar parintii mei nu sunt de acord cu asta.

Terapeuti RO 8:32am Nov 18
Mesaj:
Salut!!! Am 22 de ani, am terminat facultatea iar in prezent sunt anul I master si lucrez. Insa am o problema. Parintii mei nu sunt de acord cu lipsitul de acasa noaptea. Eu nu le-am cerut acest lucru, insa uneori imi doresc sa dorm la prietenul meu sau sa ramana el la mine…Tin sa precizez faptul ca parintii mei sunt de acord cu iubitul meu, noi fiind impreuna de aproape 4 ani. Cum pot sa rezvolv aceasta problema? Multumesc

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:39am Nov 18
sa inteleg ca ai vrea sa ii convingi pe parintii tai sa nu mai fie ingrijorati pt tine cand nu esti acasa noaptea? Incearca sa discutati toti 4 la o masa… poate ca cea mai buna solutie pt toata lumea o sa apara atunci cand sunt toti cei implicati de fata si discuta deschis. Succes! ;)

Andreea Deea 2:00pm Nov 18
Salut. Am trecut si eu prin asta. Si eu am 22 de ani si aveam aceeasi problema cu ai mei, mai ales ca prietenul meu este din alt oras. Pana la urma am inteles grijile lor, e ceva normal din partea unui parinte. Demonstreaza-le ca esti destul de matura si constiienta de faptele tale, intelege-le grijile si asculta-le parerea. Toate acestea le poti face discutand deschis cu ei. :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed