Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt o fata de 16 ani si uneori plang asa, dintr-odata, fara motiv.

Terapeuti RO 8:50am Oct 17
Mesaj:
Buna ziua! Sunt o fata de 16 ani.. Nu stiu exact care e problema.. dar uneori plang aleatoriu.. asa deodata .. fara motiv.. sau din mai multe motive.. si gandurile mele sunt ala-n dala.. Presupun ca sunt trista pentru ca scoala imi mananca tot timpul si nu am timp sa stau cu familia .. cu prietenii sau cel putin sa ma plimb.. si presupun ca pe langa asta.. sunt putin trista si din cauza ca tatal meu s-a despartit de mama? dar nu ii simt lipsa in casa atat de mult si deja m-am obisnuit.. oricum inca ma vad cu el si toate cela.. Imi fac griji.. am nevoie de un psiholog specialist? sunt depresiva? de ce mai nou sunt atat de seaca.. fara energie si ganditoare uitanduma in gol si parca.. fara chef de nimic..? Ce sa fac in legatura cu asta? Eu am un fel de a aranja sentimentele:)) pe cele rele.. le bag undeva acolo in mintea mea.. si le tin inchise.. si daca ma prefac ca sunt fericita.. pana la urma chiar sunt.. si merge.. chiar daca nu arat mereu ceea ce sunt.. imi mergea bine asa.. dar parca nu mai reusesc.. cand sunt de una singura izbucnesc! Sunt depresiva? Am vreo problema? Trebuie sa imi fac timp si pentru alte lucruri? trebuie sa invat sa nu ma mai stresez? Am prieteni geniali.. familie geniala si foarte de treaba. iubesc si multi ma iubesc! Dar ceva nu stiu ce.. nu e in regula.. plang ca imi e ciuda ca nu am timp de nimic.. in mare parte.. doar trezit.. scoala.. invatat somn.. repetare.. nu mai am timp sa ma joc cu cainele.. nu mai am timp de role.. nici de cantat sau desenat.. nici de stat si vorbit cu ai mei sa fratele meu.. eu fac naveta si ajung foarte tarziu acasa din cauza autobuzelor apropo..

Daniela-Monica Guzu 9:32am Oct 18
Suferi de ADOLESCENTA, este o perioada foarte dificila. Da, mergi la psihologul scolii, cauta cursuri de dezvoltare personala, sunt extraordinare. Daca esti din Bucuresti, Primaria Bucuresti desfasoara un program de educatie super, gratuit, care contine module de dezvoltare personala. Ai mai jos linkul. Iti transmit acum o imbratisare, o simti? :) ))))))))))))))))

Daniela-Monica Guzu 9:32am Oct 18
http://www.educatiepmb.ro/index.php/cursuri-menu

Miky Roxana 9:02pm Oct 19
Ma gandesc ca avand un program atat de incarcat la scoala si facand si naveta toate acestea sa conduca la o stare de epuizare atat fizica cat si mentala. Focusarea doar asupra responsabilitatilor scolare inseamna pe de alta parte mai putin timp pentru alte activitati de care aveai timp in anii anteriori , in vacante. Este normal sa te simti nemultumita , ca si cand ai pierde contactul cu cei la care tii . Ma intreb insa de ce ai ales sa te prefaci fericita , cand nu te simti astfel? Este necesar sa pari fericita? Poate daca cei din familie ar stii cum te simti, te-ar putea ajuta intr-un sens sau altul . In cazul in care, sentimentul acesta de instrainarea , de a fi "seaca" contiunua , precum si sentimente de tristete care dureaza mai mult de cateva zile, cateva saptamani ar fi indicat sa consulti un psiholog/ consilier psihologic pentru a discuta despre aceste stari.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed