consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Problemele mele au inceput la 11 ani, dupa ce parintii mei au divortat si m-au lasat la bunici impreuna cu fratele meu, iar bunica mea a facut tot posibilul sa ma distruga pentru ca stateam la ea in casa.

Terapeuti.ro 8:06am Nov 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Bună ziua,problemele mele au început de când aveam 11 ani după ce părinții mei au divorțat și m-au lăsat la bunici împreună cu fratele meu mai mare,de aici a început chinul pentru mine având în vedere ca bunica mea a făcut tot posibilul sa mă distrugă pentru simplul fapt ca stăteam la ea în casa.La 15 ani m-am mutat cu tatăl meu și cu nevasta lui,pentru un timp totul a fost ok pana când tatăl meu m a acuzat ca am întreținut relații sexuale cu nevasta lui,ea la rândul ei satula de certuri a spus ca eu am obligațo și așa tatăl meu s-a gândit sa mă dea afară din casa,ajungând înapoi la bunici,au trecut 2 ani de atunci și încă nu mi-am revenit de la faza cu tatăl meu și încă stau la bunici unde sunt mereu doar certuri.Sunt mereu furios și deprimat ce e de făcut în cazul meu ?De când am fost acuzat pe nedrept parcă sunt atras de femeile mai mature cea ce îmi conferă un sentiment de vinovăție și acasă nu pot avea niciodată lini
ște datorita bunicii care mai nou îmi scoate ochii ca stau la ea în casa și mananc mâncarea ei,am 19 ani nu 30 de ce mi se reproșează ceva ce nu tine de mine.Mulțumesc


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:21am Nov 9
ai cum sa discuti cu un psiholog/psihoterapeut? Situatia ta este destul de complicata pt niste sfaturi online. Sunt sigur ca tot ce se intampla cu tine in aceasta perioada are o explicatie insa este nevoie de un sprijin de specialitate, oricum ai reusi. Succes!

Lia Oltean 8:35am Nov 9
Apelează la un psihoterapeut dacă ai ocazia. În cazul tău ar fi util sa explorezi alături de cineva problemele cu care te confrunți și sa te adaptezi și găsești o soluție pentru fiecare dintre ele.

Psihologul Va Raspunde 12:08pm Nov 9
Ai o varsta la care pot sa muncesti, sa faci bani si sa iti cauti un loc sub soare in care sa nu fii agresat. Chiar daca stai cu inca 4 persoane, fie intr-un camin studentesc, fie intr-o garsoniera inchiriata, e mai bine decat cu persoane agresive, care te urasc.

Cabinet Psihoterapie Iulia Ciornei 7:50am Nov 10
Iti recomand sa vorbesti cu un psihoterapeut. Impreuna cu un specialist poti sa intelegi mai bine situatia in care te afli.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile