implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatParintii mei au divortat, iar tatal meu a inceput sa ma ignore; vorbim rar la telefon si cand ma suna spune ca a fost prea ocupat.

Terapeuti RO 7:29am Oct 1
Mesaj:
Am 18 ani si de cand aveam 5 ani parintii mei s-au despartit. Mama s-a recasatorit. Tata a tinut o perioada legatura cu mine vizitandu-ma si vorbind des la telefon. De vreo 5 ani a inceput sa ma ignore; vorbim rar la telefon si cand ma suna spune ca a fost prea ocupat. E normal ca in ciuda comporamentului inca sa imi fie dor de el? Mentionez ca din cauza asta sunt foarte emotiva, plang des si aparent din nimic. Cu mama am vorbit si spune ca imi ofera destule, ca nu am nevoie de el, dar am… Cum as putea schimba relatia cu tatal meu sau macar sa-l uit?
Multumesc

Constantina Puicu Mediator 8:00am Oct 1
Incearca sa ai o discutie cu el. Fara sa il acuzi, spune-i cum te simti si cum ai vrea sa fie relatia voastra. Porneste de la premiza ca face tot ceea ce poate in acest moment.

Doina Zamfirescu 10:23am Oct 1
Este normal sa ii simti lipsa pentru ca este tatal tau. Mama ta incearca sa ii suplineasca lipsa dar este prea putin probabil sa reuseasca sa fie "tatal " tau. Ai putea merge la niste sedinte de dezvoltare personala pentru a invata cum sa ii comunici tatalui tau ceea ce simti si pentru a depasi starile prin care treci. Succes!

Paula Stiubei 1:13pm Oct 1
Vezi ce emotii nu exprimi legat de subiectul asta. Te-ar ajuta un psihoterapeut cu care sa faci un proces de iertare a tatalui tau. Categoric ar ajuta si o discutie cu tatal tau dar nu cu reprosuri ci de genul "cand se intampla asta… eu ma simt asa…". Succes
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile