consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o fetita de aproape 2 ani si locuim in casa cu socrii. Cu soacra nu prea ma intaleg, am vrut sa bag divortul acum o saptamana. M-a batut a nu stiu cata oara de fata cu fetita, a venit politia. Nu ma lasa sa iau fata, am avut ochiul stang si piciorul stang vinete…

Terapeuti.ro 8:07am Nov 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna,am o fetita de 1 an si 8 luni,o alaptez,sunt maritata de 2 ani jumatate,sunt in maternitate pt crestere copilului 2 ani.lucrez la o fabrica de scaune.locuim n casa cu socri de 3 ani si o luna,cu soacra nu prea ma intaleg,am vrut sa bag divortul acuma o sapt ma batut a nu stiu a cata oara de fata cu fetita,si nunai nu am avut bani de divort ca sa pot pleca,a venit politia chemata de mama mea cand vb el latel cu mami si iam strigat sa cheme politiq,sa calmat,iam facut ieri plangere la politie,nu ma lasat sa iau fata,fara sa bag divortul,am avut ochiul stang si piciorul stang vanat inca sunt.si soacra a ridicat mai demult mana la mine,ea acuma nu a vb nik de bataia asta,iam zis la tel sa cheme politia a zis pt ce.cand sa mai intamplat sa fiu vanata p mana ma pus soacra sa ma imbrac vara sa nu vada lumea,mama meaa aflat nu tare de mult,si cand iam zis ca treb sa afle si familia mea a zis soacra ca la ce trebuie sa afle.ce ma sfatuiti sa fac?


Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:15am Nov 9
eu te sfatuiesc sa te protejezi atat pe tine cat si pe copil! Din ce spui nu este un mediu bun pt nimeni acolo (poate doar pt soacra). Discuta cu familia ta… ia o hotarare si actioneaza. Divortul se poate face si ‘de la distanta’ prin avocat! Succes!

Lia Oltean 8:40am Nov 9
Pentru a rezolva situația din punct de vedere legal, apelează în primul rand la un avocat care sa te îndrume în acest sens. Iar pentru a rezolva problema din punct de vedere emoțional, apelează la un psihoterapeut. Acesta din urma te poate sprijini pentru a depăși situația și pentru a-i oferi suportul emoțional adecvat fetiței.

Psihologul Va Raspunde 12:06pm Nov 9
Copilul trebuie scos cu orice pret din zona de conflict. Chiar daca asta inseamna sa stai in chirie! In orice tara civilizata, s-ar fi considerat ca nu ai capacitatea de a ingriji copilul, si acesta ar fi dat in plasament familial altei familii! fara ca tu sa poti face ceva. La noi, legislatia e mai permisiva, si ti se da voie sa-l distrugi, pentru a nu fi nevoita sa cheltui bani pe o chirie… Economia de bani pe care o faci AZI locuind in zona de conflict este nesemnificativa fata de traumele pe care copilul le va avea ulterior…

Corina Pal 12:33pm Nov 9
Fa o sesizare in scris la DGASPC (e Protectia Copilului) din judetul tau. Sau poti apela gratuit Telefonul Copilului 983 cu prefixul judetului tau in fata. Ei vor evalua situatia si te vor indruma mai departe.

Cabinet Psihoterapie Iulia Ciornei 7:37am Nov 10
Este important ca tu si copilul tau sa fiti in siguranta atat fizic, cat si emotional. In aceasta directie este necesar sa te indrepti.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile