Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Nu pot urina la şcoală, în locuri publice, uneori nici la prieteni.

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

De când sunt la liceu adică de 3 ani, ma confrunt cu o problemă, nu pot urina la şcoală si nu doar atat nici in locuri publice si nici pe la prieteni decat uneori, ce asi putea sa fac să scap de această problemă?

Ioana Dumitrasc
Ioana Dumitrasc Buna! M-am confruntat si eu cu aceasta problema la liceu, si in prima instanta incercam sa acopar sunetul cu apa care curgea. Sau luam o prietena cu mine si atunci puteam sa fac. Dupa ce am inceput o terapie, psihologul m-a indrumat sa vorbesc cu colegii de clasa despre aceasta problema a mea, si de atunci nu am mai avut aceasta retinere la scoala. Deci sfatul meu este, daca ai posibilitatile financiare, sa incepi o mica terapie, sa vezi de unde porneste retinerea. Succes!
Stan Nicoleta
Stan Nicoleta Ai nevoie de o desensibilizare. La psihoterapeut va fi mai ușor pentru ca vei încerca mai multe solutii, pana o vei Găsi pe cea potrivita pentru tine. Eu am avut problema asta de inhibitie a nevoilor, iar cand am ajuns la spital, m am speriat si am luat masuri immediat. Acum, ma duc oriunde, oricand!!!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita