consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt fata si sunt in clasa a 9-a. Nu pot sa ma integrez in colectiv, desi in clasele mai mici eram foarte populara. Acum toti cred ca sunt ciudata. Abia daca vorbesc cu colega mea de banca. Si as vrea si eu un iubit, ma simt singura.

Terapeuti.ro 8:30am Feb 15
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna, sunt fata si sunt in clasa a 9a. Am o problema, nu pot sa ma integrez in colectiv. In clasele mai mici aveam foarte multi prieteni,eram foarte populara in generala la scoala la care invatam. Iar cand a inceput liceul imi era frica sa vorbesc cu colegii mei pt ca nu i cunosteam. Toti cred ca sunt ciudata. A trecut un semestru si eu abia daca vorbesc cu colega mea de banca. Si as vrea si eu un iubit, ma simt singura. Iar de vechii mei prieteni m am indepartat pt ca s au dus la alte licee si si au facut ptieteni noi. Am ajuns sa nu mai ies nicaieri, sa stau in casa singura. Ma simt asa aiurea. am o viata plictisitoare, nu stiu de ce mai traiesc.


Botezat-Antonescu Radu 8:40am Feb 15
in prima faza iti sugerez sa discuti cu psihologul scolar… sunt sigur ca te poate sustine pana ‘te prinzi cum merg lucrurile’. In al doilea rand… curaj!… orice inceput este mai dificil dar trece. Nu stiu daca te poti intelege bine cu toata lumea insa cativa tot or fi pe placul tau ;) . Cu iubitul… toate la timpul lor… nu iti recomand sa te ‘arunci’ in relatii doar pt ca ‘trebuie’ sau ca ‘asa se poarta’. O relatie este ceva serios, implica respect si multe altele. Curaj!

Lia Oltean 8:51am Feb 15
Unii dintre noi suntem mai afectați de schimbări, dar putem sa le facem fata cu sprijinul potrivit alături. Poți expune părinților ceea ce se întâmplă și împreună puteți găsi un psiholog pentru a lucra împreună pe lucrurile care te frământă


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed