implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt fata, am 17 ani si nu am relatii bune cu fratele meu (21 de ani). Mereu comenteaza cand ies cu prietenii in oras si zice ca nu trebuie sa ies deloc. Stam doar cu tatal, mama fiind plecata peste hotare.

Terapeuti.ro 6:48am May 8
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Sunt fata .Nu am relatii bune de familie cu fratele meu(21 ani) . Mereu este gelos pe mine cand ies cu prietenii sau cand in oras. Totdeauna trebuie sa ma cert cu mamia din cauza lui deoarece el zice ca nu trebuie sa ies delooc , ci mai bine sa stau acasa. Imi e foarte complicat sa gasesc cu el limba comuna . Stau doar cu tatal , mama fiind plecata peste hotare . Ce sa fac sa nu mai fie asa gelos ? Fata , 17 ani


Botezat-Antonescu Radu Andrei 6:50am May 8
nu cred ca este vorba despre ce poti face tu, ci despre ce poate sa faca el pt acest comportament excesiv, asta daca doreste. Insa ma gandesc ca aceasta situatie trebuie lamurita definitiv de catre parintii tai, fara loc de discutii. Faceti o ‘sedinta de familie’ si stabiliti ferm regulile. Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile