consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o durere emotionala din cauza unei relatii care nu functioneaza cu o persoana. Este nasa mea de cununie, dar nu isi doreste acesta responsabilitate, nu intelege, este extrem de egoista si ma raneste, atat pe mine, cat si pe sotia mea, prin atitudinea ei nepasatoare.

Terapeuti.ro 8:09am Dec 15
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua, numele meu este Claudiu si am 28 ani. Problema despre care vreau sa va intreb este urmatoarea: am o durere emotionala in interior datorita unei relatii care nu functioneaza cu o persoana. Este vorba de o persoana pe nume Daniela. Tehnic vorbind a fost la nunta mea si este cum ar veni “nasa mea”, dar nu isi doreste acesta responsabilitate, nu intelege, este extrem de egoista.

Ma raneste atat pe mine cat si pe sotia mea prin atitudinea ei nepasatoare. Ne ignora, nu ii pasa de noi, ii pasa doar de ea si de proiectele ei, ba chiar o deranjam foarte tare atunci cand ne exprimam, cand vorbim, cand ne spunem ranile interioare care uneori devin foarte greu de suportat.

Multi din jurul meu imi spun ca nu inteleg acest lucru, ca ar trebui sa nu-mi pese nici mie sa fiu mai relaxat si sa accept situatia asa cum este. Dar eu si sotia mea amandoi simtim aceasta respingere si sincer ne doare foarte tare.

Am avut mereu probleme cu cate o persoana, stiu ca este ceva in interiorul meu care atrage aceste situatii dar aceasta deja dureaza de prea mult timp.

Am inceput un proiect impreuna, mai exact un magazin naturist, si nah parca nu as renunta la acest proiect deoarece este unul foarte interesant, dar cine stie cat mai rezist. Vreau bineinteles sa fiu fericit dar aceasta persoana pur si simplu atat rau imi face si nu isi da seama de acest lucru.

Sunt o sumedenie de detalii pe care as putea sa le dau despre mine, insa nu prea cred ca ma poate ajuta cineva sau ceva. Puteti face si dvs. niste remarci sa imi dati niste sfaturi dar durerea nu stiu cum ar putea sa dispara din inima mea. Este nevoie de un miracol. Prezentati cazul meu va rog cuiva care poate sa face miracole, eu nu mai stiu ce sa fac.


Botezat-Antonescu Radu 9:42am Dec 15
imi pare sincer rau ca traiesti o asemenea durere, indiferent de sursa ei. Durerea trece cu timpul, insa numai daca ii dam si spatiul necesar. In budism exista o invatatura: Sa tii furia in tine e ca si cum ai prinde un carbune incins pe care vroiai sa-l arunci in altcineva.Tu o sa te arzi! Cred ca ceva similar este valabil si in cazul vostru. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile