consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

4 luni am vorbit cu un baiat, insa din motive de distanta nu ne-am putut vedea si am intrerupt comunicarea. Dar acum mereu ma gandesc la el, plang in fiecare seara, pofta de mancare nu am deloc, fara pastile nu pot adormi.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Am o problema cu care ma confrunt deja de cateva luni. In luna ianuarie am facut cunostiinta cu un baiat, am vorbit 4 luni zi la zi, insa din motive de destanta nu ne-am putut vedea. Eu ma indragostisem de el. Dupa ce am intrerupt comunicarea , am inteles ca fara el mii greu , eram obisnuita mereu sa vorbesc cu el, acum deloc nu mai comunicam.Eu insa mereu ma gandesc la el, orice nu as face, oriunde nu as pleca doar la el mii gandul. Pling in fiece seara, nu mai am interes fata de nimic, nu mai doresc sa ies cu prietenii, nu pot invata adica nu ma pot concentra la nimic, pofta de mancare nu am deloc , fara pastile nu pot adormi. Pe scurt, nustiu cum sa ma calmez deja de citeva luni nici nu pot dormi, nu ma pot linisti,nu imi pot controla emotiile. Ajutat-ma va rog, spuneti-mi ce sa fac, cum sa ies din depresia aceasta ?

Botezat-Antonescu Radu Andrei

cu ajutorul unui psihiatru (macar o evaluare initiala) dupa care (sau in paralel) poate ar fi de dorit sa discuti cu un psihoterapeut despre ce se intampla in tine…. nu pare sa fie ceva simplu! Se poate, succes!
 2

Raluca Mihai

V-ar putea fi utila consultarea unui psiholog. Este posibil sa aveti mai multe sentimente si trairi neexprimate care sa cauzeze aceste stari, iar eliberarea lor poate insemna si o mai buna stare de spirit a dvs.

Psihologul Va Raspunde

Ajutorul onine, prin raspunsuri, nu cred ca va fi suficient pentru problema ta. Ai de invatat cum sa o gestionezi, si un simplu raspuns nu poate cuprinde totul…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile