Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm cunoscut un alt barbat venit temporar in Romania, pentru ca lucrează in Germania. Cat a stat aici s-a comportat ca un adolescent indragostit, dupa care a a plecat si nu a mai dat niciun semn.

Terapeuti.ro 7:52am Jan 21
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Bună ziua! Numele meu este Amalia și sunt despărțită de un an de zile de singurul bărbat pe care l-am iubit cu adevărat și cu care am avut o relație ce a durat un an. De curând am cunoscut un alt bărbat, pe 24 decembrie, într-un grup de prieteni. Din prima clipa m-a atras ceva la el. La vreo două zile m-a căutat și am ieșit în oraș. A fost sincer de la început și a spus cum stă treaba cu relațiile la el. Lucrează în domeniul informaticii, din Germania și călătorește foarte mult. O dată la 6 săptămâni vine o săptămână acasă. Acest lucru a spus că îl împiedică să aibă o relație, lucru de înțeles. A dat dovadă de sinceritate din toate punctele de vedere, o sinceritate dezarmantă, iar acest lucru cred că m-a atras și mai tare la el. Am continuat să ieșim și să ne petrecem cam tot timpul împreună. În puținul timp pe care îl petreceam acasă, ne dădeam mesaje. Era exact ca un adolescent îndrăgostit. Dimineață când se
trezea îmi dădea mesaj. Când ne vedem era foarte atent și drăgăstos. Nu ma scăpa din brate, mă sărută non stop(era ușor enervant la un moment dat), era atent la detalii, îmi făcea toate mofturile, etc.
Am avut și relații sexuale și mai tare părea că se apropie de mine. Apoi a plecat și nu a mai dat nici un semn. După o săptămână mi-a scris și mi-a spus că toate momentele petrecute împreună au fost foarte frumoase și nu meritau un “pa”, că nu a știut cum să spună pa și că i-a lipsit curajul să facă acest lucru. Eu am fost f supărată, el a pozat în vinovatul care își asumă și căruia îi pare rău și vrea să dovedească asta când vine acasă. Mie îmi place foarte mult de el, cred că m-am îndrăgostit și nu știu ce este de făcut. Nu știu cum trebuie să abordez problema, nu știu dacă este indicat să deschid subiectul ăsta, nu știu ce simte el, sau ce vrea el…
Care este recomandarea dumneavoastră?
Vă mulțumesc! O zi bună!


Botezat-Antonescu Radu 8:21am Jan 21
recomandarea mea este sa aveti o relatie cat mai sincer de la inceput. Daca tu simti nevoia sa comunici deschis cu el… just do it! Succes! ;)

Lia Oltean 8:26am Jan 21
Subscriu recomandării făcute, însă Îți sugerez sa Îți clarifici ceea ce îți dorești și sa vezi în ce măsură termenii propuși de el pot fi acceptați de tine. Pare ca pentru tine o săptămână din când în când nu e indeajuns, din ceea ce ai descris, și ca ti-ai dori sa fie mai mult contact (comunicare), intre vizite.

Mihaela Comisel 8:41am Jan 21
El poate sa simta ce vrea, important este sa-ti dai seama ce simti tu, ce vrei tu de la tine, de la viata si de la relatia cu el. Mai gandeste-te ce anume te-a atras la el, ce nevoi ti-a acoperit si ce nevoi au ramas pe dinafara, ce din vechea relatie repeti tu si ce ai regasit in noua, adica daca constientizezi ce nu a mers “cu singurul barbat pe care l-ai iubit cu adevarat”?!? Poate ca nu ar strica sa te consulti cu altcineva (de preferinta persoana neutra) pentru ca acum esti “indragostita” si nu gandesti clar. Daca dupa atata euforie (care a durat f. putin!) nu a stiut cum sa spuna “pa”, cum crezi ca va merge relatia mai departe? Fiecare femeie care iese dintr-o relatie si intra in alta, isi doreste sa fie ultima, adica sa fie cel putin cu bataie lunga, deci are premize aceasta relatie sa fie de lunga durata sau te risipesti?

Carmen Ontanu 8:56am Jan 21
Cand cineva este îndrăgostit, nu poate sa stea fara sa existe comunicare. ” Sinceritatea” lui nu prea pare sinceră.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed