Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o mare problema in ceea ce priveste atentia data de iubitul meu, noi avand o relatie la distanta. La cel mai mic semn pe care nu-l consider in regula ma panichez si actionez din instinct, deoarece am avut experiente neplacute in relatia anterioara.

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Am o mare problema in ceea ce priveste atentia data de iubitul meu, noi avand relatie la distanta.Daca se intampla o data sa nu imi raspunda la fel cum ii raspund eu sau pur si simplu nu pot vorbi cu el cateva ore, am impresia ca e suparat pe mine si ca nu suntem okey.Mentionez ca noi ne intelegem bine, el tot timpul spune ca face lucrurile pentru noi si se comporta frumos cu mine.Cu toate acestea, la cel mai mic semn pe care nu-l consider ok sau mai “rece” ma panichez si actionez din instinct, deoarece am avut experiente neplacute in relatia anterioara.Ca si studii sunt la facultate, iar evenimente negative pot mentiona ca parintii mei se certau extrem de des cand eram mica, plus, cum am mai spus, experientle din trecut cu fostul prieten care m-a inselat.Cum as putea face sa fiu mai calma si mai rationala? Realizez ca nu procedez corect, mai ales ca mereu ne facem planuri impreuna.

in situatia descrisa de tine ma gandesc ca ar fi foarte greu sa ‘stai linistita’ cand toate elementele sunt nesigure. Siguranta vine mai usor cand relatia se construieste ‘la apropiere’, atat fizic cat si emotional. Succes!
 2
Este important si sa te desprinzi de trecutul tau.”Bagajele” emotionale cu care venim in relatie ne pot afecta relatia de cuplu si pot strica ceva ce poate fi chiar frumos. Eu iti recomand sa consulti un psiholog sau sa participi la un grup de dezvoltare personala.
Traumele tale sunt din trecut, e o frica de abandon, si devii posesiva. Lucru care te face agasanta. Ori rezolvi problema apeland la un specialist, ori descoperi ca toti barbatii vor fugi de tine, intreaga ta viata.
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed