consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Suntem un cuplu fericit, dar iubitul meu are doua surioare mai mici, de 3 și 5 ani, iar cand este ocupat cu ele eu eu simt o gelozie de parca nu mai este al meu și ma supăr pe el de parca as fi un copil mic.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna am și eu o problema și as dori sa ma ajutați sa înțeleg și eu niște lucruri care poate dintr-un unghi par banale dar pe moment radical îmi schimba starea sufleteasca, am sa încerc sa va explic.Am o relație de un an de zile ,suntem un cuplu fericit ,sint sentimente reciproce între noi doi dar iubitul meu are doua surioare mai mici el având 25 de ani și surioarele 3 și 5 ani .Tatăl lui sa recăsătorit a doua oară ,soția lui fiind mai mică cu 10 ani decit el .Asa dar eu și iubitul meu mereu cind avem ocazia vizităm cele doua surioare ale lui ,el iubește foarte mult copii și tot timpul încearcă sa se joace cu ele sa le alinte sa le învețe într-un cuvint le adora .Si in timpul acesta cind el este ocupat cu ele eu eu simt o gelozie de parca numai este al meu știu ca pare banal dar nustiu cum sa ma stăpânesc pe mine și eu automat ma supăr pe el de parca as fi un copil mic
Chiar nu ma înțeleg pe mine

Se poate sa fie invidie,oare in copilarie nu ai avut parte de suficienta atentie din partea tatalui??Daca ai invata sa te apreciezi,iubesti la adevarata ta valoare
 1
Bună să-ţi fie clipa. Mă întreb câţi ani are partea din tine ce se simte astfel, ignorată sau dată la o parte, atunci când iubitul tău se joacă cu surioarele lui fetiţe. Când îţi aminteşti să te mai fi simţit astfel?
 1
Incearca sa descoperi cauza acestui sentiment de gelozie in cadrul unei psihoterapii, este de apreciat faptul ca tu te-ai observat si ca vrei sa depasesti aceste sentimente irationale. Te incurajez sa continui, succes!
 2


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile