consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 16 ani si am o problema plansul. La fiecare lucru banal incep sa plang si nu ma pot stapani. De multe ori fac si crize de nervi.

Terapeuti RO 8:07am Aug 28
Mesaj:
Buna am 16 ani si am o problema plansul.La fiecare lucru banal incep sa plang si nu imi pot stapanii plansul si de mai multe ori incep sa mai fac si crize de nervi adica trantec tot ce imi iese in cale(crizele le fac numai acasa,cumva ma stapanesc sa nu fac crize in locurile publice,dar plansul nu-l pot stapanii niciunde,incep sa plang si pe strada).Din cauza plansului toata lumea rade de mine ce pot sa fac?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:07am Aug 28
ceva se intampla cu tine si ar fi bine sa mergi sa stai de vorba cu un psiholog. Sigur o sa iasa la iveala motivele din spate. Succes!

Cristina Cristea 9:37am Aug 28
Esti la varsta la care emotivitatea este crescuta, poate esti mai usor impresionabila decat restul , poate fi si o usoara labilitate psihica, chiar normala la aceasta varsta. Sa te vada neaparat un psiholog, te va ajuta. Eu te mai astept. Sanatate!

Mihaela Sofrone 4:16pm Aug 28
Desi pare o simptomatologie normala pentru varsta ta, sunt mai multe aspecte care trebuiesc luate in calcul pentru a se contura cat mai real problema ( date pe care tu nu le-ai furnizat aici)… Te sfatuiesc sa faci niste teste de ”dozare hormonala” si abia apoi sa mergi la un psholog. Succes!

Carmen Caramlau 5:29pm Aug 28
Lacrimile acestea te elibereaza de presiunea care te apasa. Gandeste-te la ceea ce ti se intampla sau ce vezi, si refuzi sa accepti, sau accepti cu greu. La varsta ta, transformarile hormonale duc la dezechilibre greu de gestionat. O solutie ar fi sa imparti activitatea fizica cu cea intelectuala, dezvoltarea psihica, cu cea spirituala. Fa-ti prieteni, iesi la intalniri, vorbeste cu ei, descarca-ti sufletul.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier