consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu ma pot controla, ma enervez din orice si nu am rabdare. Mi-am lovit prietenul, m-a lovit si el, iar acum ne-am despartit pentru ca nu pot sa-l iert ca m-a lovit!

Terapeuti RO 6:57am Sep 30
Mesaj:
buna! cum as putea sa-mi controlez nervii! cred ca am probleme cu nervii sunt momente cand stiu ca nu trebuie sa reactionez asa sa lovesc sau sa arunc cu lucruri dar nu ma pot controla ma enervez din orice nu am rabdare. mi-am lovit prietenul in cateva randuri a reactionat inapoi si m-a lovit si el acum ne-am despartit nu pot sa-l iert ca m-a lovit! nu stiu ce sa fac acum am nevoie de un sfat

Doctorul Terapii Complementare 8:00am Sep 30
Bună! Pt început îți recomand Tinctură de Valeriană câte 2 ml într-un pahar cv 100 ml apă, de 2 ori pe zi cu minim 20 minute înainte de masă, pe stomacul gol, iar seara la culcare 4 ml. Fă acest tratament 2 săptămâni, apoi fă o pauză o săptâmână. Dacă nu observi nici o schimbare ( ceea ce m-ar mira), du-te la un psihiatru pt consultație și un diagnostic exact. Sănătate!

Irina Sunda 9:44pm Sep 30
Trimite-mi un mesaj privat si putem vorbi despre asta daca doresti.

Clau Anki 9:50am Oct 1
Furia se trateaza si se reduce elegant prin psihoterapie. Si valeriana face minuni daca o combini cu psihoterapia. Valeriana iti linisteste organismul atunci cand hormonii stresului te inunda si iti dau suficienta energie incat sa poti lovi. Prin psihoterapie vei invata alte mecanisme de aparare, mult mai eficiente, atat comportamentale cat si emotionale sau cognitive. In plus vei invata sa ierti, sa relationezi eficient, si…cel mai important, sa te cunosti si sa te depasesti. Poti apela si la varianta on line de consiliere psihologica. Daca ai o motivatie puternica si vrei sa scapi de impuritati, poti sa ma contactezi in privat. Prima sedinta este gratuita.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile