Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 17 ani. Nu mi-am inceput inca viata sexuala. Am fost inselata de prietenul meu, in sensul ca el s-a sarutat cu o alta fata. Am decis sa il iert insa am devenit frustrata si cred ca asta e si motivul pentru care nu vreau sa ma culc cu el.

Terapeuti.ro 8:07am Apr 4
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna seara. Am o problema cu care ma confrunt zilnic . Am 17 ani . Sunt intr-o relatie cu un baiat de 20 de circa 3 ani .nu mi-am inceput inca viata sexuala si desi simt ca i-as darui prietenului meu aceast lucru unic sunt retinuta de anumite aspecte de care nu imi dau seama . Pur si simplu nu le cunosc. Tin sa mentionez ca am fost inselata in sensul ca el s-a sarutat cu o alta fata cu care o bucata de timp a avut si o relatie insa nimic intim.Am decis sa il iert insa am devenit frustrata si cred ca asta e si motivul pentru care nu vreau sa ma culc cu el . Va rog ma puteti ajuta cu un sfat despre cum sa nu mai fiu frustrata si geloasa?cum as putea sa ma schimb?


Ruxandra Grigore 8:15am Apr 4
Cred ca foarte util ar fi sa ai o discutie sincera cu el si sa-l intrebi cum vede relatia voastra si,mai ales, ce anume l-a impins sa insele

Botezat-Antonescu Radu 8:20am Apr 4
ma gandesc ca sentimentul de tradare prin care ai trecut te opreste pana in prezent in a te deschide mai departe fata de el… cum mi s-ar parea si firesc. Daca nu ai incredere in el… poate ar fi bine sa regandesti relatia? Succes!

Cristina Ramona 7:29am Apr 5
Nu l-ai iertat cu adevărat și din cauza asta nu mai poți avea încredere în el de aici ajungi la frustrare pt ca ai vrea să nu se fi întâmplat nimic care să te pună în situația asta. Pui prea multa presiune pe tine. Problema nu e la tine. Nu trebuie să te schimbi tu pt. "plăcerea" lui. Nu ești pregătită nu o fa. Nu ești fericita schimbă pagina.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed