consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt o fata de 13 ani si cred ca sunt dependenta de sex. Mi-am inceput viata sexuala la 12 ani. Fac sex zilnic, de cateva ori. Sunt si prostituata din aceasta cauza. Cer putini bani, ca o fac din placere.

Terapeuti.ro 8:23am Dec 20
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua. Sunt o fata de 13 ani si desi pare incredibil, cred ca sunt dependenta de sex. Mi-am inceput viata sexuala la varsta de 12 ani cu un baiat de 15. De aproape 2 ani fac sex zilnic de cateva ori pe zi si parca vreau mai mult. Aproape continuu ma gândesc la asta. Sunt si prostituata din aceasta cauza. Cer putini bani ca o fac din placere. Stiu ca sunt prea mica pentru ce fac insa nu pot sa renunt singura. Parintii nu stiu nimic de asta. Precizez ca toti cei din familia mea sunt ok si nimeni nu ma agreseaza sau asa ceva. Incepe sa nu imi mai pese de aproape nimic inafara de sex. Sunt mereu cu capul in nori si foarte imatura….
Va rog sa ma ajutati….


Psiholog Radu Leca 8:34am Dec 20
Primul pas deja l-ai facut. Ai postat mesajul. Bravo. Este un inceput. Ai ales o platforma grozavă www.terapeuti.ro
Alaturi de Mama ta, trebuie sa alegi un psiholog.
Mama ta este iti este cea mai buna prietena. Alege sa îi vorbești.

Little Djini 8:43am Dec 20
Din câte citesc printre rânduri nu ai vrea ca părinții tai sa afle. Insa cel mai bine ar fi sa ii spui mamei tale ce se întâmplă cu tine și împreună să mergeți mai departe. Oricărui copil ii e teama de reacția părinților însă că mama îți spun că părinții orice ar fi își sprijină și ajuta copii.

Strimbei Cornelia 9:54am Dec 20
Bravo, e bine ca ai realizat ca ceva e in neregula. Acum depinde de părinți dacă-ți înțeleg problema,tu știi mai bine,dar neapărat o vizita la psiholog te v-a ajuta mult. Succes.


Marilena Popa 10:54pm Dec 20
Sexualitatea este o parte importanta din viata, si oamenii in mod ideal ar trebui să trăiască in armonie cu corpul lor si sa se bucure de el. Fiecare vârstă si etapa are bucuriile si provocările ei. In primul rand ai mare grija sa te protejezi de boli cu transmitere sexuală si sarcini nedorite. Din pacate scoala furnizeaza foarte putine informatii. Imi poti scrie in privat sa iti ofer cateva surse de informații. Ideal ar fi sa poti vorbi cu un psiholog, nu stiu in ce masura părinții tai sunt pregătiți să gestioneze asemenea situatie in mod rational.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile