Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 16 ani si sunt foarte atras, mai exact obsedat, de picioarele femeilor…

Terapeuti RO 7:37am Aug 29
Mesaj:
Buna ziua,as avea si eu nevoie de un ajutor!
Am 16 ani si sunt foarte atras,mai exact obsedat de picioarele femeilor,ce parere aveti?
Imi plac foarte mult filmele porno si ma masturbez zilnic,ce credeti?
Imi place sa ling picioarele femeilor,pana acum am lins o singura data picioarele mamei deoarece are niste picioare superbe,dar asta am facut-o in timp ce dormea,ce ziceti sa continui,ce sfat imi dati,multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:59am Aug 29
daca acest fetis iti afecteaza viata atunci cel mai bine ar fi sa consulti un sexolog. Succes!

Cristina Cristea 8:58am Aug 29
Prea mult e daunator , incearca sa iesi din casa mai des , alaturi de prieteni , invinge timiditatea , ea e sursa problemelor .Si viziteaza un psihiatru .

Remus Sandu 9:00am Aug 29
Probabil că dacă vei urmări această comedie, ai putea privi situaţia ta ca pe ceva foarte amuzant. http://www.imdb.com/title/tt0111403/ Fiecare personaj are "păsărica" (obsesia) lui, şi nu este fericit decât când o pune în practică.

In altă ordine de idei, ai putea incerca suplimentul de aici, http://tinyurl.com/lllugq3 şi presupun că de la o zi la alta vei fi treptat preocupat de cu totul alte lucruri. După care poţi să începi să te întrebi dacă nu poţi influenţa biochimia creierului şi cu alte suplimente. Sau doar incercând să înţelegi de ce unii sunt fericiţi cu nişte activităţi care pentru alţii ar fi plictisitoare, ei căutând la rândul lor ceva foarte recompensator.


Carmen Caramlau 4:51pm Aug 30
Ai nevoie de indrumare, sprijin si terapie. Vezi sa nu treci de la deviatii comportamentale la boli mentale. Mergi in fiecare duminica la biserica si stai la slujba. Te va ajuta sa iti stapanesti pornirile bolnavicioase care o includ pe mama ta.

Mar Dum 10:03am Sep 5
Excesele duc la epuizarea celulei nervoase, caci totul are loc in primul rand in creier, de aceia mi se pare bun sfatul Cristinei. Atentie ! Psihiatru nu psihoterapeut. Intelegi diferenta ? Stii de ce motoul ultimului congres de psihoterapie a fost "mai bine sa plangi la psihoterapeut decat sa razi la psihiatru" ? Nimic nu se rezolva fara a actiona… Succes !


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita