consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am intrat intr-un liceu ”de fite” unde toti au bani si se imbraca bine. Lipsa banilor ma face sa ma simt foarte prost.

Terapeuti RO 7:23am Apr 10
Mesaj:
Buna! Eu nu am o familie prea instarita,deloc chiar. Sunt unele zile in care abia daca avem ce manca. Am intrat intr-un liceu ”de fite” unde toti au bani si se imbraca bine. Lipsa banilor ma face sa ma simt foarte prost. Cum pot trece cu vederea acest aspect? Multumesc anticipat!

Psihoterapie PentruFamilie 7:34am Apr 10
Ce anume intelegi prin "Lipsa banilor ma face sa ma simt foarte prost"? ai putea sa ne dai ca si exemplu alte 3 ganduri ce iti trec prin minte atunci cand ai aceasta idee in minte?

Christian Daniel 7:41am Apr 10
Buna,totul depinde de perceptia pe care o avem asupra lucrurilor,fiecare dintre noi poate sa se imbrace bine fara multi bani.Important este cum ne vedem noi insine .Pentru ca ceilalti ne vad asa cum ne vedem noi.Daca noi avem incredere deplina in noi,forta noastra interioara ii va face pe ceilalti sa ne vada asa cum vrem noi. Incearca sa citesti mesajul inlocuind noi cu eu.

Mihaiela Grimbovschi Avramescu 6:54pm Apr 20
Ca sa scimb putin proverbul "barbatii se uita dupa fetele bine imbracate dar raman cu cele destepte". Inteleg ca esti un copil destept care nu a avut nevoie de bani ca sa intre la un "liceu de fite ". Fa -ti stilul tau vestimentar, fii tu in tot ce faci si cei din jurul tau vor vedea OMUL si nu banii din buzunar .


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile