consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In cazul in care bei foarte mult, cum poti sti daca ai facut ceva gresit? Chestii nasoale, cum ar fi sa dai cuiva in cap sau sa te urci la volan si sa faci vreun accident.

Terapeuti.ro 7:08am Jun 8
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua, am si eu o curiozitate, in cazul in care bei foarte mult , cum poti stii daca ai facut ceva gresit? (chestii nasoale cum ar fi sa dai cuiva in cap sa-l lasi lat pe jos, sau sa te bati cu cineva sau sa te urci la volan si sa faci vreun accident etc) , presupunand ca esti singur si nu poti sa-ti intrebi prietenii, iti vei aduce aminte daca a fost ceva grav ca cele de mai sus? multumesc.


Botezat-Antonescu Radu 7:12am Jun 8
fara martori este cam greu. Exista o sansa ca persoana in cauza sa isi aduca aminte franturi din acea perioada pt ca nu era, defapt, inconstient… ci doar foarte beat. Poate prin hipnoza? Sugestia mea ar fi sa nu ajungem sa bem in ‘halul’ acela… mai ales singuri! Succes!

Roxana Maria 8:02am Jun 8
De retinut ideea ca desi beat, persoana care face asemenea fapte, da in cap, bate etc.etc, raspunde penal pentru faptele sale. Mai bine sa bea, cat se simte bine si nu are nevoie sa-si aminteasca ce grozavii a facut..nu-i asa..?

Psiholog Daniel Mois 2:36pm Jun 8
A bea in exces e o fuga de realitate. E alegerea ta sa fugi. Si iti asumi riscurile. Si responsabilitatea.

Marius Dumitrescu 3:31pm Jun 8
Adictiile in genere denota un gol sufletesc ce trebuie umplut cu ceva: mancare, alcool, sex, drogri, etc… Pe de alta parte unle persoane mai si mostenesc ceva inclinatii native spre a consuma alcool. Oricum ar fi, dai inainte pentru ca numai asa poti rata totul. Viata, sensul ei, umplera golului din suflet, etc. Mult succes, in a rata totul si “toate” caci doar cu o simpla intrebare pe net nu vei rezolva nici o data nimic, oricat de pertinente ar fi raspunsurile primite ci doar actionanad si nu dupa “ureche”. Baetei dragalasi insa care sa mai si merga la terapeut de buna voie nu prea am intalnit, deoarece barbatii sunt barbati si ei nu au nevoie de nimic pentru a fi perfecti. Asa dar succes in perfectiunea ta pe mai departe si obtinerea in cat mai multe raspunsuri adevarate de pe net, de la prieteni si de la oricine doresti caci decizia de a face cu adevarat ceva depinde numai de tine. Nu stiu daca intrebi pentru tine sau poate pentru un “prieten”, dar, oricum ar fi situatia ramane neschimbata…

Cris Tina 2:06pm Jun 9
iti vei aminti deoarece totul ramane imprimat in subconstient


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile