consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un baiat de 25 de ani, un singuratic care nu are nici prieteni si nici prietena, sta numai pe tableta. Problema este ca gasesc cateodata la el bichini de dama, am incercat sa vorbesc cu el, dar neaga totul, spune ca nu stie de unde au aparut.

Terapeuti.ro 7:21am Jun 28
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua , am un baiat de 25 de ani,un singuratic care nu are nici prieteni si nici prietena,sta numai pe tableta.La serviciu tot singur e (ag de paza ). Problema este urmatoarea :gasesc cateodata la el bichinii de dama… am incercat sa vorbesc cu el dar neaga totul spune ca nu stie de unde au aparut…va rog spuneti-mi cum pot sa-l ajut sunt vaduva de 10 ani si el este viata mea,il vreau om intreg si onest…va rog sa-mi raspundeti , va multumesc


Ana Irina 2:57pm Jul 4
posibil sa aiba relatii ocazionale si cred ca e normal sa aiba reticente in a discuta cu dvs despre subiect…

Psiholog Daniel Mois 7:14pm Jul 5
E major, si se poate ajuta singur. La fel, are dreptul de refuza ajutrul Dvs fortat, pe care incercati sa il impuneti. E viata lui, si el decide ce face cu ea, daca cere ajutor sau nu, daca e multumit de viata lui.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed