consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Am 16 ani si mi-am aratat sanii in fata unui coleg de clasa, la telefon. A facut captura de ecran si imi e foarte frica de ce va urma… Nu m-am gândit atunci la consecinte.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Buna ziua,ma numesc Daiana si am 16 ani,un coleg de clasă al meu ma tot cautat ma tot sunat,până la urmă am vorbit si am ajuns la punctul acela in care am vorbit mai pervers..Și mi-am arătat sani in fata lui,stiu a fost cea mai mare greșală a mea si vina e 99% a mea, dar cea mai mare problema este ca a facut captura de ecran la sani mei si imi e foarte frica de cea ce va urma…Nu m-am gândit atunci la consecințe, am nevoie de ajutor sau de un sfat de la dumneavoastra…Ma simt ineajutorata….
  • Botezat-Antonescu Radu
    Botezat-Antonescu Radu in esenta, este corpul tau si esti responsabila de ce faci cu el, dar daca el nu distruge acea fotografie, daca o ditribuie, va raspunde penal pt distribuire de material pornografic cu minori. Eu iti sugerez sa il chemi iar la o discutie serioasa in care sa il pui sa iti demonstreze ca a sters acea poza, altfel il vei reclama, chiar daca va insemna o perioada rusinoasa pt tine. Daca incearca sa santajeze va fi si mai rau pt el din punct de vedere legal. Curaj si succes!
  • Monica Enescu
    Monica Enescu Cel mai important lucru este sa îi arăți ca nu te temi! Ești minora, legea este de partea ta, iar șantajul este o formă de abuz. Dacă încearcă sa te șantajeze fa tu o captura la ecran/discuție și eventual la istoricul discuțiilor dacă sunt scrise. Fa-i cunoscut faptul că ceea ce face el este împotriva legii și că nu te temi să îl denunți la politie. Cel mai probabil, când va vedea ca nu are putere asupra ta și că nu îți este frica de el, nu i se va mai părea așa distractiva ideea. Curaj!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed