consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nu am avut o copilarie prea fericita si am mancat bataie de mi-au sarit capacele. Acum, fostul meu partener si tipa cu care m-a inselat au incercat sa ma atace verbal si sa imi faca rau prin toate modalitatile posibile. Am inceput sa ma agit din orice, tremur toata cand vorbesc cu ei sau despre ei si am cosmaruri.

Terapeuti.ro 5:05am Aug 25
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna,de ceva timp ma macina gandul ca as putea avea o problema.
Nu stiu daca are legatura,dar tin sa precizez ca nu am avut o copilarie prea fericita si am mancat bataie de mi-au sarit capacele cum se zice…in fine am trecut peste asta,in urma cu 3 aproape 4 ani am inceput o relatie in care mi-am pus toate sperantele din care a rezultat o minunatie de baietel,dar din lipsa fidelitatii partenerului a trebuit sa punem punct relatiei in urma cu aproximativ 4 luni,dupa aceasta intamplare fostul partener si tipa cu care m-a inselat au incercat in repetate randuri sa ma atace verbal si sa imi faca rau prin toate modalitatile posibile chiar daca a fost vina lor nu a mea.
De atunci am inceput sa ma agit din orice,pur si simplu tremur toata in special cand vorbesc cu ei sau despre ei,tresar noaptea si am cosmaruri,sa fie o stare de moment sau e ceva mai grav?

Flor Costa 5:27am Aug 25
Incearca sa vorbesti cu el strict despre copil si nimic mai mult. Nu are rost sa ai discutii interminabile cu “ei” mai ales cu ea.
Linisteste-te si fa din casa ta un mediu placut pentru tine si copilul tau

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:45am Aug 25
daca este nevoie apelati si la politie/avocat

Psihologul Va Raspunde 10:39am Aug 25
Este o anxietate serioasa, si un sfat scris e complet insuficient. Cum spunea Clau Anki intr-un alt comentariu, e ca si cum ti-ai rupe piciorul, si ne-ai intreba aici cum sa te operezi singura. Iar aceasta anxietate netratata se poate agrava, noptile nedormite duc la epuizare, deci problema nu se rezolva, ci se poate agrava. Psihoterapie, urgent.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier