consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul m-a înselat, cand am aflat am fost distrusa… dupa 6 luni, s-a întors, a zis ca vrea cu familia…

Terapeuti RO 8:29am Nov 17
Mesaj:
Bună, am si eu o problema, sotul m-a înselat, cand am aflat am fost distrusă, am plâns mult, dar a mai trecut din suferinta, acum dupa 6 luni, s-a întors, a zis ca vrea cu familia, la întrebarea de ce a facut-o, a zis ca a vrut sa simtă din nou fiorul de la 18 ani, am înteles, problema este ca eu nu îl mai doresc deloc, simpt chiar o repulsie, as vrea sa divortez, mi-e frica ca daca peste un an, iar vrea sa se îndrăgostească, eu ce fac, iar stau si înghit minciuni, si îl astept cuminte acasa? Ce sa fac?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:21am Nov 17
pare ca stiti deja ce aveti de facut. Poate ca aceasta relatie nu este pt Dvs. si ca ati facut o greseala. Inca aveti puterea de a actiona. Succes!

Adrian Isacianu 11:38am Nov 17
Fiorul de la 18 ani l-a simtit cand VA inselat si s-a simtit cu dansa-n-transa. Decizia va apartine in totalitate, analizati bine, cantariti de doua-trei ori, vedeti avantajele si dezavantajele, puneti in balanta toate emotiile si trairile si actionati in directia care va ofera cea mai mare satisfactie, liniste, echilibru, stabilitate, siguranta, confort.

Murgea Georgeta 2:45pm Nov 17
Daca timp de 6 luni a stat separat de dv traindu si dragostea cu altcineva.. indiferent ca aveti copil sau nu, dv ce asteptai sa plece din nou ..hotarirea de a mai inota in aceasta casnicie va apartine dar ..mai bine singura!!

Dana Cladynela Balazs 2:53pm Nov 17
Cele 3 mesaje de inainte sunt pro separare. Eu nu pot sa va spun nici DA nici BA. Insa eu as ramine la fel de deschisa spre fiorul de la 18 ani. =D Decizia in ce priveste casnicia dvs va apartine. Nu poate nimeni sa o ia in locul dvs. Si trebuie sa v-o si asumati…Asteptati sa treaca aceste emotii de criza si abia apoi luati o hotarire.

Viorica Petrache 6:58pm Nov 17
Aţi putea chiar dumneavoastră să fiti cea care sa-l facă sa se simtă ca la 18 ani. Ce ziceţi,n-ar fi o idee bună?

Mustafa Raim Cristian 7:43pm Nov 17
Marea si vechea “problema” a omenirii, IUBIREA. Orice pas gresit, a unuia dintre parteneri, duce inevitabil la ruperea unor legaturi energetice si sentimentale. Trebuie retinut faptul ca absolut in orice fel de relatie, fie ea de casatorie, afaceri sau o simpla prietenie, NIMENI NU ESTE PROPIETATEA NIMANUI, suntem liberi sa decidem pentru orice actiune din viata noastra si sa avem puterea in orice moment, oricat de greu ar fi acela, sa o luam de la capat. Tocmai aici este esenta si frumusetea vietii, Dumnezeu ne vrea fericiti, sanatosi mintal si plini de iubire(atat cat este ea). Deci, NU ESTI PROPIETATEA LUI SI AI DREPTUL LA FERICIRE. Ar fi bine sa decizi cu inima, sa-ti asculti vocea interioara si sa te gandesti ca daca divortezi, nu ai de pierdut nimic, absolut nimic, dar in schimb vei castiga liniste sufleteasca, incredere in fortele proprii si libertate. Si probabil stii si tu ca, Lupul isi schimba parul, dar naravul….Toate cele bune, Raim.

Carmen Ontanu 8:03pm Nov 17
Poate sa va ganditi un pic la responsabilitatea ambilor parteneri si sa vedeti cum ati ajuns in acest moment.

Prcsina Dorina 5:28pm Nov 19
raspunsul este in tine.

Milos Furdui 8:41pm Nov 19
“Dragostea iarta,uita si acopera totul”.Daca il iubiti cu adevarat dati-i a doua sansa iar daca nu o va fructifica, subscriu si eu solutiei colegilor mei !


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile