Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSotul meu a fost virgin si mi-e frica sa nu ma însele, ca sa vada cum este sa faci sex si cu o alta femeie. Ma gândeam chiar sa-i spun ca sunt de acord sa o faca.

Terapeuti RO 11:20am Apr 9
Buna ziua,
Sunt măritată de aproape un an insa de ceva timp am o tema,sotul meu a fost virgin subt sigura femeie din viata lui,este un băiat extraordinar ma iubeste foarte mult,se comporta expemplar insa mi.e frica ca ma va însela ca sa vada cum este sa faci sex si cu o Alta femeie,am discutat pe tema asta si mi.a jurat ca nu. Va însela desi are curioziatea de a afla cum este cu o alta femeie,dar nu vrea să riste căsnicia noastra pentru o aventură si ca eu ii sunt de ajuns,cu toate astea frica mea exista si ma gândeam chiar sa.i spun ca sunt de acord ca o faca dar cu siguranta asta ar distruge relatia,ce sa fac sa scap de aceasta teama?

Psihoterapie PentruFamilie 3:03pm Apr 9
In 1968, doi profesori publicau rezultatele unui studiu in care concluzionau ca dezvoltarea intelectuala a copiilor este in mare masura influentata de asteptarile profesorilor. Pe scurt: ei au testat inteligenta copiilor la pornirea studiului si au creat o lista de rezultate, comunicand profesorilor care sunt copii ce au un potential ridicat de dezvoltare intelectuala (denumiti de ei ‘INFLORITORI”, procentual cam 20% din copii). La finalul perioadei de dezvoltare scolara au constatat ca ‘INFLORITORII’ au castigat in medie cu 4 puncte mai mult la testul de inteligenta comparativ cu restul copiilor (la cei din clasele 1si 2 chiar cu 18 puncte mai mult). Pana aici o sa spuneti ca prezicerile bazate pe testul de inteligenta initial au fost corecte. Ar fi perfect adevarat ….daca acei 20% ‘INFLORITORI” ar fi avut cu adevarat rezultate superioare la testarea initiala …Profesorii au fost de fapt indusi in eroare la comunicarea initiala….’INFLORITORII’ au fost in realitate selectati intamplator tocmai pentru a demonstra ca prin asteptarile diferite ale profesorilor, prin comportamentul diferit fata de cei ce invata, se poate influenta semnificativ rezultatul obtinut. E vorba despre o profetie ce se autorealizeaza Exista posibilitatea ca si gelozia despre care spuneti sa se autoindeplineasca asa ca ar fi util sa discutati cu un psihoterapeut despre gandurile care se afla in spatele acestei gelozii

Botezat Radu 3:07pm Apr 9
o idee ar putea fi sa mai discutati despre acest subiect cu sotul dvs, mai pe larg, ce simte fiecare, ‘sa zicem ca s-a intamplat’, etc. Va mai puteti gandi la un alt aspect, acela ca neincrederea dvs este a dvs si nu a sotului, care nici macar nu v-a dat un motiv real de a-i acorda din start o ‘bila neagra’. Daca nu puteti discuta cu sotul, mergeti la un psiholog/psihoteapeut si vorbiti despre aceasta neincredere a dvs; sunt sigur ca daca clarficati de unde vine si cum functioneaza aceasta lipsa de incredere, lucrurile or sa se schimbe. Succes!

Carmen Caramlau 4:21pm Apr 9
Buna ziua. Putem alege sa ne traim viata sau sa ne traim temerile. Imaginatia joaca un rol important in viata, iar cand imaginatia este foarte bogata, poate subsitui experientele reale cu experiente ireale, imaginate, pe care le traim cu aceeasi intensitate ca pe cele reale. Nu ma intelegeti gresit, cu siguranta aveti un motiv foarte bun pentru aceste trairi interioare, si nu ma refer la sotul Dvs, ci la resorturile interne care declanseaza astfel de manifestari si care pot avea ca punct de plecare intamplari, experiente din viata Dvs, incepand din copilarie. Va va ajuta mult sa intelegeti ce anume declanseaza aceste temeri, plonjand in trecut si lasandu-va subconstientul sa dea raspunsurile. O stare de transa indusa de un terapeut cu experienta v-ar fi benefica. Daca nu va doriti o astfel de experienta, solicitati o sedinta de coaching sau psihoterapie, in care sa faceti o analiza constienta a situatiei. Din experienta proprie, coaching-ul NLP vine cu solutii simple, dar eficiente de reprogramare a experientelor si manifestarilor pe care ni le alegem, la nivel neuro-lingvistic, adica la nivel de gandire si exprimare. Numai bine!

Rebei Marius 9:47pm Apr 9
Incercati sa cititi cate ceva despre dragoste dependenta, sindrom Othello, tulburari de atasament…..sunteti casatorita de un an..si aveti de ceva timp indoieli? au fost aparute…sau le-ati avut dintotdeauna? de obicei macar primul an este pentru vizualizarea zambetului, in nici un caz pentru lipsa dintilor…succes!

Oltean Loredana 6:28am Apr 10
Sunteti casatorita de un an si aveti dubii… fara niciun motiv!!! Nu v-a dat niciun semn ca ar fi ceva in neregula dar deja va ganditi la infidelitati chiar daca el spune ca ii sunteti de ajuns si va iubeste… Nu vi se pare ca dupa un an e cam devreme sa va faceti astfel de griji, si mai ales, fara un motiv real? Nu vi se pare ca in felul asta ati putea sa va atrageti exact lucrurile de care va temeti? Aveti de lucrat cu dv, la stima de sine si la increderea in sine, la faptul ca nu aveti increderea necesara nici in partener, nici in relatia dv, este ca si cum v-ati autosabota, inconstient, desigur, sa stricati ceea ce aveti.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed