Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSotul meu a fost virgin si mi-e frica sa nu ma însele, ca sa vada cum este sa faci sex si cu o alta femeie.

Terapeuti RO 11:21am Apr 9
Buna ziua,
Sunt măritată de aproape un an insa de ceva timp am o tema,sotul meu a fost virgin subt sigura femeie din viata lui,este un băiat extraordinar ma iubeste foarte mult,se comporta expemplar insa mi.e frica ca ma va însela ca sa vada cum este sa faci sex si cu o Alta femeie,am discutat pe tema asta si mi.a jurat ca nu. Va însela desi are curioziatea de a afla cum este cu o alta femeie,dar nu vrea să triste căsnicia noastra pentru o aventură si ca eu ii sunt de ajuns,cu toate astea frica mea exista si ma gândeam chiar sa.i spun ca subt de acord ca o faca dar cu siguranta asta ar distruge relatia,ce sa fac sa scap de aceasta teama?

Buterchi Carmen 11:41am Apr 9
Eu va indemn sa reflectati asupra momentului in care a aparut aceasta teama: cum era relatia de cuplu atunci, existau tensiuni sau se instalase o raceala in rel cu sotul ? Cu alte cuvinte sa incercati sa identificati de ce a aparit atunci si nu mai devreme sau mai tarziu. Este posibil sa descoperiti ca in spatele acesteia se afla altceva. Bafta :)

Simona Aron 11:55am Apr 9
Este posibil să dezvoltaţi un sentiment de gelozie, care acoperă în fapt un sentiment de nesiguranţă şi un complex de inferioritate. V-aş recomanda să mergeţi la un psihoterapeut pentru că gelozia dvs. este în măsură să îl determine pe soţ (inocent în prezent) să facă exact lucrul de care vă temeţi. Practic, creaţi chiar dvs. premisele necesare îndeplinirii "profeţiei" (efectul Cassandra sau predicţia autoîndeplinită)

Psihoterapie PentruFamilie 3:04pm Apr 9
In 1968, doi profesori publicau rezultatele unui studiu in care concluzionau ca dezvoltarea intelectuala a copiilor este in mare masura influentata de asteptarile profesorilor. Pe scurt: ei au testat inteligenta copiilor la pornirea studiului si au creat o lista de rezultate, comunicand profesorilor care sunt copii ce au un potential ridicat de dezvoltare intelectuala (denumiti de ei ‘INFLORITORI", procentual cam 20% din copii). La finalul perioadei de dezvoltare scolara au constatat ca ‘INFLORITORII’ au castigat in medie cu 4 puncte mai mult la testul de inteligenta comparativ cu restul copiilor (la cei din clasele 1si 2 chiar cu 18 puncte mai mult). Pana aici o sa spuneti ca prezicerile bazate pe testul de inteligenta initial au fost corecte. Ar fi perfect adevarat ….daca acei 20% ‘INFLORITORI" ar fi avut cu adevarat rezultate superioare la testarea initiala …Profesorii au fost de fapt indusi in eroare la comunicarea initiala….’INFLORITORII’ au fost in realitate selectati intamplator tocmai pentru a demonstra ca prin asteptarile diferite ale profesorilor, prin comportamentul diferit fata de cei ce invata, se poate influenta semnificativ rezultatul obtinut. E vorba despre o profetie ce se autorealizeaza …Asa cum spune si Simona exista posibilitatea ca si gelozia sa se autoindeplineasca asa ca ar fi util sa discutati cu un psihoterapeut despre gandurile care se afla in spatele acestei gelozii


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed