consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

La începutul relației am fost înșelată.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Buna. Am o relație de 3 ani cu un băiat mai mare ca mine cu 7 ani. La începutul relației am fost înșelată. L-am iertat și am continuat relatia. Mi-a promis ca se va schimba. A renunțat la prieteni pentru mine. Si-a schimbat locul de munca, acum lucrează undeva unde sunt doar băieții. Când e liber este doar cu mine. Tot timpul vrea sa imi cumpere cate ceva și eu nu sunt genul care sa profite de cineva. Daca ii spun ca imi place ceva a doua zi imi face surpriza si il cert de ce si-a stricat banii pentru mine, iar el imi spune ca nu apreciez nimic. Ba da apreciez dar ma simt prost când imi cumpara atâtea lucruri. Eu imi amintesc și acum după atâta timp ca ma înșelat și se supără cand ii spun. Îmi spune că de ce trebuie să îi amintesc mereu de greșelile din trecut, ca s-a schimbat dar eu nu vad asta și nu apreciez. Nu știu ce să mai cred. La un moment dat am vrut să mă despart de el și a spus că sunt totul pentru el ca sunt iubita sotie mama tata sora frate și cea mai buna prietena. Suntem foarte deschisi in relație în toate privințele. Dar eu am momente în care sunt rece cu el și il resping după care îmi pare rău. Singurele certuri sunt pe ce a făcut el la începutul relației. Unde este problema la mine ca îmi amintesc de trecut? Sau la el? Se schimba un barbat chiar asa pentru o fata? El mi-a spus că îmi mulțumește ca i-am deschis ochii. Cum as putea trece peste chestia cu inselatul?

Raluca Mocanu

Ar trebuie să îți asumi propriile alegeri și să te întrebi de fapt ce înseamnă pentru tine “l-am iertat”.
 6

Anca Raduta

Odata ce ai acceptat sa continui relatia,cred ca trebuie sa accepti si sa faci tot ce iti sta in putinta ca sa treci peste.
 2

Monica Enescu

Daca in tot acest timp nu ai reusit sa treci peste acel eveniment, inseamna ca rana inca exista si urmarile ei apar si acum in relatia voastra. Nu cred ca trebuie sa te fortezi sa accepti sau sa uiti ci sa intelegi ce te impiedica sa il ierti. Si acel “ce te impiedica” este despre tine, nu despre el. Recomandarea mea este sa explorezi acest lucru in terapie, si sa-l rezolvi. Succes!
 3

Alexandra Ghiran

Scoti cuiul dar ramane gaura. Poti sa acoperi gaura cu flori, tablouri si perdele dar vei stii tot timpul ca undeva acolo este o gaura. A ierta ar presupune sa poti privi gaura fara suparare, furie, ci sa o privesti cu intelegere, acceptare si poate cu o umbra de tristete.
 8

Ionela Mihaela

Nu te mai gandi si nu.i mai amintii e cea mai mare greseala asa il distantezi incearca sa te bucuri de relatia voastra pana la proba contrarie e un barbat care regreta si chiar face eforturi apreciaza.l si iubestel
 1

Trainer Cristina Badragan

Din experiența avută e clar ca el a făcut o schimbare însă la tine ă ramas o rană care e încă deschisă și păstrezi durerea si suferință în suflet de atunci, și pe subconștient nu-l ierți pentru acel fapt si îți amintești de fiecare dată ce a făcut el , rasuncind singura “cuțitul în rana”, și automat vine tristețea, reproșuri și inclusiv frica ca “daca o face din nou, și din cauza asta nici nu Te bucuri. Te poate ajuta o terapie individuală pentru a vindeca această rană pe care o simti față de el si pentru a putea în continuare să te bucuri de această relație. Altfel s-ar putea sa iti vina sa ii reproșezi toate acestea si peste alți câțiva ani!
 1


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed