consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorita de 7 ani si nu ma regasesc in familie, desi am un copil de 5 ani pe care il iubesc enorm. Ma consider o femeie frumoasa si puternica, dar am obosit. Sotul este rece cu mine si nu-mi dau seama de ce, poate cer eu multe de la el. In ultimul timp am inceput sa accept intalniri extraconjugale, altfel ma simt singura de tot.

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

buna ziua,recent ma-m logat la acest sait si sper sa ma ajutati.Sunt casatorit ade 7 ani si nu ma regasesc in familie,am si un copil de 5 ani si il iubesc enorm.Problema este in cuplu,nu ne intelegem deloc,suntem total diferiti ma consider o femeie frumoasa si puternica dar la moment am obosit de tot.Sotul este rece cu mine si nu-mi dau seama de ce,sau eu poate cer multe de la el>El este cu 5 ani mai mare ca mine,este in zodia pestelui iar eu leu,eu vreau atentie si dragoste dar el nu-mi ofera nimic.Primesc foarte multe complimente din partea barbatilor si in ultimul timp am incepput sa accept intilnirile extraconjugale ,imi dau seama ca nu este bine dar altfel ma simt singura de tot,vreau sa-mi revina sa fiu dedicata in totalmente familiei dar sotul ma respinge.El nu obsearva nimic la mine,nu ma suna ziua,nu imi mai spune complimente,ma simt atit de singura acasa.Vreau sa schimb ceva la el sa fie mai atent dar nustiu de unde sa incep,ma doare indiferenta asta a lui,si ma doare ca primesc atitea cuvinte frumoase din jur si atita atentie dar nu pot accepta sa ma despart de el sau sa fiu pe doua drumuri.Multumesc

inteleg ca Dvs. vreti sa schimbati ceva la el… insa el vrea? Recunoaste ca exista aceasta problema de cuplu la care sunteti amandoi partasi? Daca da, atunci sunt convins ca puteti discuta in consiliere de cuplu si sa gasiti o solutie adecvata; daca nu… poate este momentul sa va reevaluati relatia? Succes!
 2
Puteti incerca o terapie de cuplu. Explicati-i sotului ce simtiti si prin ce treceti (exact cum ne-ati explicat si noua) si invitati-l sa va regasiti unul pe celalalt si sa va reparati relatia. Personal, recomand sa incercati tot ce puteti pentru a salva relatia actuala si daca nimic nu merge, recurgeti la despartire. O relatie extra-conjugala ar complica enorm lucrurile, ar distruge increderea, iar relatia ar putea fi iremediabil compromisa. In plus, conteaza si exemplul pe care il oferiti copilului referitor la cum gestionati relatia de cuplu.
 1
Din ceea ce ne-ati impartasit noua, cat la suta cunoaste sotul?
 1
Precis ca zodiile sunt de vina, din cate reiese din postare… :) Nicidecum lipsa de comunicare in cuplu.
 1
o discutie despre asteptarile voastre, acum dupa 7 ani de casatorie, o discutie despre cum va influenteaza aceste asteptari satisfactia de zi cu zi, o discutie despre felul in care utilizati zi de zi limbajele iubirii, ar putea sa va ajute sa schimbati ceva in bine. Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata de cuplu si familie.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed