Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am picat a doua oara examenul practic pentru obtinerea permisului de conducere categoria B, din cauza emotiilor puternice. Nu am avut emotii doar in timpul examenului, ci si inainte cu doua-trei zile si dupa, inca vreo doua zile, am tremurat din cauza lui, simteam ca nu ma mai pot opri.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online:
Am 32de ani ,sunt casnica si de curand am sustinut examenul practic pentru obtinerea permisului de conducere categoria b, pe care l-am picat din cauza emotiilor puternice.Nu am avut emotii doar in timpul examenului ci si inainte cu doua-trei zile si dupa,inca vreo doua zile am tremurat din cauza lor,simteam ca nu ma mai pot opri.Problema persista inca din trecut pentru ca sunt deja la al doilea dosar,primul finalizandu-se cu acelasi rezultat tot din cauza emotiilor.In momentul in care politistul se urca in dreapta deja nu mai vad si nu mai aud nimic,exact ca si cum cineva mi-a sters memoria.Ma pierd,nu mai reactionez la comenzi.Am incercat si cu instructoarea sa simulez un fel de examen dar la fel mi s-a intamplat.In momentul in care ea devine serioasa si face pe politistul la fel patesc.Familia mi-a recomandat sa merg la psiholog.Ma puteti ajuta in vreun fel cu un sfat?Va multumesc din suflet!
  • Sotir Elena Adriana
    Sotir Elena Adriana Recomand psiholog.Asa eram eu vis a vis de un examen,nu reușeam din cauza emoțiilor.Am făcut câteva ședințe și am deblocat acea parte emoțională.Asa că din experiența va spun că terapia ajută
  • Ana Anna
    Ana Anna La alte examene pateati la fel? Poate fi vorba de faptul ca nu ati facut inca suficiente ore pentru a va simti stapana pe dvs.?
  • Constantin Marius Hrabonschi
    Constantin Marius Hrabonschi Incercati exersati la oglinda, ca si actorii.. cum va asezati pe scaun, reglati scaunul, oginda retrovizoare interioara, apoi coborati geamul si o reglati pe cea exterioara sofer, apoi, daca e cazul si cea din dreapta, reglati inclinarea spatarului, verificati ca schimbatorul de viteze sa fie la punctul mort.. faceti asta de n ori, si o sa va simtiti mult mai sigura.. dar trebuie sa stapaniti si partea de teorie foarte bine! Calm si succes!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita