consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De un an m-am indragostit de un barbat, persoana publica, care nici macar nu stie ca exist. Am o relatie de 2 ani, iar de cand m-am indragostit de acest barbat nu mai simt nimic pentru iubitul meu.

Terapeuti.ro 8:59am Feb 8
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua ! As avea o intrebare cat se poate de serioasa. De un an imi place , m-am indragostit de un barbat cu 11 ani mai mare ca mine si mi-as dorii nespus de mult sa fiu cu el . Prima problema ar fii ca el este o persoana publica, singur de ceva vreme (aproximativ 2-3ani) si nici macar nu stie ca exist :) ) . O alta problema ar fii ca am o relatie de 2 ani iar de cand m-am indragostit de acest barbat nu mai simt nimic pentru iubitul meu .Eu i-am spus ca nu mai merge relatia noastra doar ca el vrea sa mai astept o scurta perioada pentru a se obisnui cu gandu. Problema mea si intrebarea este cum sa fac sa nu ma mai gandesc la persoana respectiva ? Chiar nu mai pot dormii cautand o rezolvare acestei situatii !


Lia Oltean 9:05am Feb 8
Exista ceva din relația dvs. care sa va fi nemulțumit? Ceva ce poate credeți ca persoana în cauza de care susțineți ca v-ati îndrăgostit ar putea compensa? Va recomand sa apelați la un terapeut și sa investigați situația mai în detaliu.

Elena Tudor 9:53am Feb 8
Problema este ca v-ati facut o obsesie fata de o persoana pe care nici macar nu o cunoasteti, cu atat mai mult nu stiti daca respectivul ar avea ceva fata de dvs sau relatia ar fi viabila. Mai degraba sunteti "indragostita" de ceea ce reprezinta acel barbat:stare materiala, sociala etc. Nu uitati ca aveti langa dvs un barbat iubitor, rabdator si continund in acest fel, cand veti fi parasita,abia atunci veti realiza ceea ce ati avut si ati pierdut. Doar ca…s-ar putea sa fie prea tarziu :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile