consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Acum o luna am ramas insarcinata, dar sotul meu nu se simte pregatit sa avem acest copil. Imi imputa ca avem probleme sexuale (am libidoul scazut, pentru ca muncesc mult si pun sexul pe un plan secund).

Terapeuti.ro 8:27am Nov 8
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua,
Acum o luna am ramas insarcinata, sotul meu nu se simnte pregatit sa avem acest copil dar eu mi-l doresc enorm.Acest lucru a generat un conflict.El acum imi imputa faptul ca avem probleme sexuale(le aveam inainte de a ramane insarcinata – in mare parte vina mea, am libidou scazut,muncesc mult si pun sexul pe un plan secund). Avem discutii interminabile si obositoare pentru a ajunge la un consens, simnt ca ii fac rau si lui si mie dar in acelasi timp simnt ca nu tine de mine sa ma schimb. Ce ma sfatuiti pentru ca vreau sa-i pastez pe ambii si sotul si copilul?


Botezat-Antonescu Radu 8:31am Nov 8
pare sa fie nevoie de o schimbare a intregului mod de relationare, caz in care amandoi veti fi nevoiti sa va schimbati paradigma existentiala, totusi apare copilul. Mergeti la o consiliere de cuplu si incercati sa descalciti acest impas. Succes!

Tiberiu See 8:48am Nov 8
Bună ziua. Un copil este o decizie a ambilor părinți. Cum ar arăta viața dumneavoastră având un copil pe care soțul nu îl dorește?
Cu stimă,
Psih Tiberiu Seeberger

Gianina Viditchi Csapo 10:18am Nov 8
Dacă vi doriţi pe amândoi atunci e simplu! Îi păstraţi pe amândoi! În ceea ce privește "simt că nu ţine de mine" vă înțeleg. Tine de soţ? Cum ar fi dacă ar ţine de dumneavoastră?

Olimpia Ciocea 12:24pm Nov 8
Ce inseamna cuplul pt d-voastra? Aveti planuri comune? Tineti cont unul de celalalt, de viitorul copil? O terapie de cuplu v-ar ajuta sa va gasiti raspunsuri.Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile