consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am cunoscut o fata foarte religioasa. Nu vrea sarutul frantuzesc si relatii sexuale inainte de casatorie. Etapele ei pentru o relatie sunt: 1. amic-prieten, 2. prieten-prieten, 3. cuplu.

Terapeuti.ro 8:02am Feb 3
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Salutare! Am cunoscut o fata pe internet. Aceasta fata e foarte religioasa si e crestina ortodoxa. Relatia mea cu ea este alcatuita din 3 etape si e regula ei. Uite etapele: 1. amic – prieten, 2. prieten – prieten, 3. cuplu. Dupa spusele ei, noi suntem etapa a 2 – a, adica prieten – prieten. Ne tinem de mana, ne imbratisam, ne sarutam pe obraz si pe gura. Nu vrea sarutul frantuzesc si relatii sexuale inainte de casatorie. Nu are nicio parere despre sex protejat dupa casatorie. Mi-a zis ca sunt prietenul ei si ma place. Mi se pare putina ciudata, dar nu ma deranjeaza. Ea mi-a zis ca mama ei sa ma invita la ea acasa, dar ea a zis ca nu e momentul potrivit ca sa ma invita la ea acasa acum. După mine, zic că suntem cuplu. Ce spuneti? Ce parere aveti?


Lia Oltean 8:04am Feb 3
Pentru tine ce înseamnă un cuplu? Ești ok în situația dată?

Botezat-Antonescu Radu 8:17am Feb 3
dupa parerea mea sunteti un fel de cuplu… in care totul se petrece doar dupa vointa unuia…

Mihaela Comisel 8:53am Feb 3
"Cuplu" vine de la cuplare, voi nu sunteti inca cuplati, ci asa cum ai precizat "prieten-prieten". Daca o iubesti si vrei o relatie cu ea, respecta-i dorinta si nu incerca sa arzi etapele. Prietenia poate fi frumoasa si in afara cuplarii.

Cristina Anghel 9:00am Feb 3
Ce varsta aveti amandoi? Asa cum a spus si colegul meu, (chiar daca fata este mai precauta si tb sa se protejeze oarecum de eventualele pericole), o relatie nu poate decurge doar dupa conditiile unuia dintre parteneri. Adica, macar treaba cu cunoscutul mamei ar trebuie "negociata". Intrebarea nu este daca voi sunteti un cuplu (pt ca sunteti), ci daca te intereseaza un viitor in conditii (stricte) si religioase in care tu sa faci doar cum iti dicteaza partenera.

Irina Cohal 1:38pm Feb 3
Daca esti de acord, nu vad care e problema. Un cuplu inseamna doua persoane care sunt unite de ceva, dar nu trebuie sa fie neaparat sexul. Descopera ce va uneste (preocupari comune, credinte, viziunea asupra vietii, etc) si bucura-te. O astfel de relatie, care se construieste incet, pe respect si prietenie, poate fi deosebit de implinitoare.

Dan Alexandru Lupu 7:33pm Feb 3
din cate simt eu tipa aia se mai vede cu cineva cu care o face pe rupte iar cu tine are niste interese si te tine la distanta, asa, oarescum… las-o in pace, parerea mea


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile