Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De cand m-am casatorit m-am mutat cu sotul care sta impreuna cu ai lui si de atunci s-a schimbat totul. Imi zice ca eu nu fac nimic, desi avem un copil si ma ocup de el. Iar eu ma simt singura, trista, deprimata.

  • Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

   Buna ziua am si eu o problema de cand m-am casatorit akm un anm-am mutat cu sotul care sta impreuna cu ai lui si de atunci sa schimbat totul,imi zice ca eu nu fac nimic desi avem un copil si ma ocup de el.Iar eu ma simt singura trista deprimata parca nu mai am chef nici sa zambesc,ajuta-ti-ma cu un sfat ca simt ca explodez nu mai pot…el are o afacere de familie si vrea sa renunt si la servici ca sa il ajut dar eu nu vreu sa renunt.va multumesc

  • Botezat-Antonescu Radu Andrei pare ca nu reusiti sa va intelegeti reciproc. Poate este o chestiune de cum puneti problema, ce cuvinte folositi. O idee ar fi resetati discutia si sa incercati sa o reformulati in termeni cat mai corecti posibil (fata de fiecare)… daca aveti nevoie de ajutor nu ezitati sa consultati un psiholog de cuplu. Succes!
  • Franca Fabiana Greseala, sa te muti cu sotul impreuna cu ai lui. Luati-va separat o locuinta, si traiti-va viata voastra. Nu renunta la servici, ca devii dependenta total de el.
  • Mihaela Comisel Lucrurile nu sunt intodeauna cum par! Atunci cand te-ai casatorit, probabil ai fost de acord sa locuiesti cu familia lui sau sa participi la benficiile familiei. Porblema nu este la familia lui de origine, ci la relatia cu sotul tau, numai voi doi puteti stii ce este mai bine pentru familia voastra, pentru tine, pentru el si pentru copil. Schimbati perspectiva, puneti pe hartie nevoile voastre ca familie, avantajele si dezavantajele (pe termen scurt si lung) de a locui impruna cu familia lui de origine si stabiliti daca merita sa mai ramaneti acolo, luand in calcul si consecintele. Nu ezita sa-ti faci cunoscute trairile si emotiile, fara a invinovati, doar pentru a gasi solutii ca sa iesi din aceasta stare.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita