Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am tuns mai scurt si colegii au inceput sa ma faca chelios. Dau in mine, ma fac prost, ma fac sa ma simt mizerabil, fac glume pe seama mea, nu mai suport deloc.

Terapeuti.ro 7:01am Jun 10
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Ce fac ma-m tus mai scurt si au inceput sa ma faca chelios.
Dar asta nu e tot la scoala dau in mine ma fac prost ma fac sa ma simt mizerabil. Fac glume pe seama mea nu mai suport deloc.Dau in mine asa cum au ei chef parca nu stiu ca dau intr-un om. Ce fac


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:13am Jun 10
vorbeste cu profesorii… directorul… familia ta. Problema nu este ca te-ai tuns tu… ci ca ei te agreseaza pe tine, ceea ce se numeste bullying si poate sa iti dezvolte probleme emotionale asa ca ia masuri… discuta cu adultii. Se poate, succes!

Ilius-Olariu Ana-Maria 7:01pm Jun 10
Consilierul (psihologul) scolar te poate ajuta in rezolvarea problemei. Nu stiu ce varsta ai – si de acest aspect tine solutionarea. Eu am lucrat cu elevi adolescenti care au trecut prin experiente ca a ta si lucrurile se pot schimba. Consilierul ar trebui sa discute cateva sedinte cu tine pentru a te reabilita emotional si sa te ajute cu dezvoltarea personala, dar ar face cateva lectii si impreuna cu clasa sau colegii tai ”rai” , consiliere pe teme despre fenomenul bullying, discriminare, integrare sociala, comunicare si rezolvare de conflicte s.a. Apeleaza la un consilier! Sper sa ai noroc de unul bun care sa te ajute in acest sens. Altfel poti apela la adultii din jur: parinti, diriginte, profesori, conducerea scolii. Atata timp cat nu taci suportand si cauti ajutorul la adulti iti dai sansa la protectie si solutionarea problemei.

Viorel Mocanu 7:53pm Jun 10
Sfat: la fiecare im parte la dai cite’un cap in gura.. ca oricum ai parul mic si nu se prea murdareste de singele lor :) asa isi vor schimba si parerea si opinia despre tine :) Acum serios – nu ai de ce sa te complexezi de vorbele lor.. daca nu inteleg. de vorbe.. aplica prima parte a sfatului meu :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita