consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Casnicia mea se duce de rapa. Sunt casatorita de 23 ani, iar sotul m-a inselat constant si bea foarte mult. Vinovata sunt eu, dupa cum spune el. Nu ne expunem copiilor, ii protejam, dar simt ca nu mai rezist, ca o sa imi stea inima.

Terapeuti.ro 8:58am Dec 14
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:buna ziua! E vb despre casnicia mea .care se duce de rapa. sunt casatorita de 23 ani iar sotul m_a inselat cred eu constant iar de 3 ori cu certitudine …normal ca vinovata sunt eu dupa cum spune el.precizez ca bea foarte mult .Acum ne certam rau si ma acuza pe mine de toate relele din viata lui nu me expunem copiilor ii protejam dar simt ca nu mai rezist ca o sa imi stea inima . va multumesc.


Botezat-Antonescu Radu 9:00am Dec 14
imi pare rau pt suferinta traita in aceasta relatie. Poate este timpul sa schimbati ceva, poate mult mai ferm ca pana acum. Curaj!

Doina Zamfirescu 10:24am Dec 14
Poate o terapie de cuplu? Sau daca pertenerul nu este de acord mergeti dvs sa punet ordine in viata dvs. Copiii au nevoie de exemple corecte pentru a deven adulti sanatosi emotional.

Psiholog Laura Sandu 4:54am Dec 15
Reevaluati cu onestitate fata de dvs. de ce anume sunteti in aceasta relatie. Daca ajungeti la concluzia ca mai mult pentru copii, ca psiholog va pot spune ca este in interesul copiilor sa beneficieze de o mama fericita, implinita, curajoasa si nu de o relatie disfunctionala intre parinti. Ei ce vad la parintii lor considera normalitate si vor reproduce involuntar acelasi parteneriat si in viitorul lor.

Psiholog Radu Leca 7:29am Dec 15
Stimata doamna, banuiesc ca sunteti la Limită! Trebuie sa realizati o Alegere Cinstita pentru copiii dvs.
Sunt doua soluții: sotul dvs ori merge la psiholog si se lăsa de băutură, ori… Copiii au nevoie de un model adevarat.
In ceea ce va privește, nu va neliniștiți. Exista specialiști foarte buni, ce va pot susține in depasirea multiplelor traume aparute in urma conflictelor cu sotul dvs.Va doresc sa aveti Putere !!!Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile