Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatLa inceput totul parea normal in relatia cu prietenul meu, pana cand a facut o criza de gelozie si s-a taiat pe mana cu cutitul. Din cel mai mic motiv se enerveaza grav si incepe sa bea foarte mult.

Terapeuti RO 8:54am Jan 20
Mesaj:
Buna ziua, de 1 luna jumate am o relatie cu un baiat la distanta repectiv eu in bucuresti,el in brasov.Avem varste apropiate,el are 21 de ani,eu 20. La inceput totul parea normal,pana cand a facut o criza de gelozie, si s-a taiat pe mana cu cutitul. De atunci s-a mai intamplat de vreo 4 ori acelasi lucru. Ne vedem o data pe saptamana si cand ne vedem totul e ok. Dar din cel mai mic motiv se enerveaza grav si incepe sa bea foarte mult. O data s-a taiat de fata cu mine, el fiind foarte beat. Nu stiu ce sa cred… imi e frica,poate data viitoare cutitul va fi mine sau poate isi.taie venele. Uneori se gandeste cum ar fi sa omoare pe cineva… e nebun?? Ce ar trebui sa fac? Multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:30am Jan 20
acest baiat ar nevoie de tratament de specialitate! Ar fi de dorit sa te protejezi. Succes!

Remus Sandu 9:33am Jan 20
Dacă urmăriţi clipul din comentariul de aici, se poate trage concluzia că resimte efectele unui exces de opioizi care predispune către frustrare. http://wp.me/p48646-E9 Sau un alt comentariu mai elocvent http://wp.me/p48646-8 Ideea generală ar fi că în ziua de astăzi există mulţi factori în modul nostru de viaţă care predispun către stări agresive şi automenţinerea în aceste stări. Am încercat să descriu pe scurt în mesajul următor tinyurl.com/p24llul

Lucica Dobrica 10:22am Jan 20
E CLAR CA ARE NEVOIE DE AJUTOR SPECIALIZAT ,IAR TU AI FACE BINE SA IESI CAT MAI CURAND DIN RELATIA ASTA BOLNAVA SI EA,SUCCES.

Viorel Mocanu 11:30am Jan 20
Domnisoara… gelozia si betia “e boale grele” iar manifestarile lui cam ar trebui sa te ingrozeasca si trebuie sa intelegi ca tu nu poti sa-l schimbi, cit l-ai iubi… ce e de facut??? UITA-L… sa nu regreti tot restul vietii bataile ce le vei primi…

Mariuta Marginean 12:05pm Jan 20
ferestete de astfel de oameni pina nu patesti ceva.mama ta nu te sfatuieste?

Emanuel Prichici 7:08pm Jan 20
tu stii ce ai de facut doar ca ti-e frica. eu zic sa treci peste frica.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile