Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani si cand vad cu ce fel de persoane vorbeste prietenul meu si faptul ca din punct de vedere fizic si intelectual ma depasesc, plang ore in sir.

Terapeuti.ro 8:06am Dec 19
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Am 17 ani , si sunt eleva . Inca de cand am inceput clasa a9a am inceput a avea in prieten( amic ) acesta era clasa a11a! Am devenit apropiati si dupa anumite lucruri( nu ma refer la relatii intime ) nu.mi dadeam seama daca mai suntem prieteni sau un cuplu … Niciodata nu ma lamaurea !Eu am inceput sa am sentimente , iar el stia asta ! Noi dupa un tip am inceput sa ne certam pt ca nu ma deranja faptul ca nu mai aveam aceeasi relatie de prietenie(sa imi zica secrete , sa vb mult) ma simteam folosita de fiecare data cand vorbeam. Intre timp a terminat scoala si a plecat in starinatate si am ramas numai niste simpli prieteni … In ultima perioada am stima mea de sine a scazut enorm !!! Niciodata nu am avut problema asta , am fost intodeauna o exteovertita convinsaa dar acum cand vad cu ce fel de persoane vorbeste si faptul ca din punct de vedere fizic si ontelectual ma depasesc , ma face sa plang ore in sir … Pentru ca nu sunt exagerat de grasa insa pentru ca lui ii plac taliile de 60 si inaltimea de 1,60ma facr sa fiu nemultumitoare cu mine insami ! Vrau sa scap de asta . Vreau sa am o stina de sine buna. Va rog dati.mi un sfat !

Botezat-Antonescu Radu 8:13am Dec 19
eu ti-as sugera sa iti cauti stima de sine in tine… nu in el, sau alte persoane. Tu ai propriile tale calitati si propriul drum de parcurs in viata care pleaca in primul rand din tine; daca incerci sa mergi pe drumul altuia, este posibil ca drumul tau sa devina neclar, ceea ce o sa resimti. Se poate, curaj!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita