consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 15 ani si tatal meu este doar in certificat, iar mama lucreaza foarte mult si nu avem timp pentru discutii si pentru framantarile mele.

Terapeuti RO 8:28am Aug 25
Mesaj:
Buna, ma numesc Andreea, am 15 ani iar parintii mei sunt divortati ..Am o sora mai mare care e casatorita si locuieste momentan la Cluj.. in urma divortului eu si sora mea am ramas cu mama amandoua.. cu trecerea timpului tatal meu s-a recasatorit si are un copil.. mama mea s-a recasatorit si ea si ne-am mutat la noul meu ” tata ” dupa ceva timp au aparut multe certuri, multe neintelegeri si am hotarat impreuna cu mama mea sa ne mutam doar noi imprreuna cum eram si inainte.. acum sunt doar noi doua si sora mea la Cluj.. Tatal meu , in certificat pt ca el nu isi face prezenta in viata mea nu a mai dat nici un semn de la Craciunul anului 2013 si am reusit doar de doua ori sa vorbim un minut, repede.. mereu este ocupat si nu are timp sa discutam.. Mama mea lucreaza foarte mult este libera doar duminica si nu avem timp pt discutii si pt ai povestii framantarile mele.. nu stiu ce as putea face, ma simt singura.. simt ca nimeni nu ma poate intelege.. nu am cu cine vorbii si cui ii spune tot ce ma apasa.. simt ca, cad psihic.. As vrea un sfat

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:46am Aug 25
ideal ar fi sa ii spui mamei tale ca ai nevoie sa mergi sa stai de vorba cu un psiholog (preferabil sa fie si ea cu tine), drept urmare sa isi faca timp pt aceasta sedinta. Cand o sa fiti toti trei la cabinet, spune tot ce ai pe suflet iar psihologul o sa traduca pt mama ta (acolo unde nu o sa poata intelege). Incearca. Succes!

Cristina Cristea 8:58am Aug 25
Trebuie sa vorbesti cu mama ta , in acea duminica libera, roag-o sa-ti acorde un timp ca sa vorbiti . Nu este neaparat nevoie de un psiholog , poate doar te simti neascultata de catre mama ta , muncind mult nu prea are dispozitia necesara si , cred , nici timpul necesar sa stea de vorba .Nu ne-ai spus prea multe despre relatia dintre tine si mama ta . Dar, daca tu simti ca ai nevoie de un specialist , poti vizita si unul, insotita de mama ta .

Carmen Caramlau 4:38pm Aug 25
Esti la o varsta dificila, care – odata trecuta – va face loc varstei adulte. E normal sa simti totul inzecit si sa te simti pierduta. Mai ales cand ai probleme. Daca nu ai prieteni cu care sa discuti, mergi la biserica. Cauta un preot bun (da, trebuie cautati cei cu har) si mergi la el regulat. Fa-ti timp odata sa mergi intr-o excursie/pelerinaj, organizata de biserica. Vei intalni si acolo oameni cu care vei putea vorbi mai multe. Toate ajuta, dar cel mai mult va ajuta discutia cu mama ta. Ii poti atrage atentia intr-un fel, doar o cunosti atat de bine, stii ce ar provoca o reactie la dansa. Cere-i doua minute, nu mai mult, zicandu-i ca vrei sa vorbesti despre dansa, despre programul infernal pe care il are, despre grija ta relativ la impactul sau asupra sanatatii dumneaei. Veti ajunge sa vorbesti si despre tine. Capul sus! Va fi bine! :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile